Burak Ozdživit: Murijom protiv fanova!

Članak objavljen: 13.02.2016 u 17:57 časova

Osvojio nas je kao Bali-beg u seriji ”Sulejman Veličanstveni”, a krajem prošlog meseca vratio se u naše domove kao romantični Kamran u ekranizaciji ”Dnevnika ljubavi”, kultnog romana Rešata Nurija Guntekina. Burak Ozdživit proteklih meseci na setu serije ”Kara Sevda” provodi šest dana u nedelji, 18 sati dnevno, a takav tempo, kako sam tvrdi, izdržava isključivo zahvaljujući svojoj devojci Fahrije Evdežen. Pored toga, promoviše film ”Moj brat” (”Kardeşim Benim”), u kojem uz Murata Boza i Asli Enver igra glavnu ulogu, ali ga potpisuje i kao producent. S Buratom smo proćaskali o novim projektima, ali i o privatnom životu…

Odlično ste se snašli u komediji ”Moj brat”. Hoćemo li vas uskoro gledati i u nekoj humorističnoj seriji?

- Ne verujem. Kada je reč o televizijskim serijama, koje su i obeležile moju karijeru, preferiram dramatičnije uloge. Ali ako govorimo o filmu, zaista najviše volim komediju. Moj prethodni film ”Ljubav je nalik tebi”, u kojem sam igrao s Fahrije, nije bio protkan zabavnim momentima, ali ”Moj brat” jeste, tako da me je publika videla i u tom svetlu.

U filmu ”Moj brat” niste samo glumac već i producent…

- Kao i svaki glumac, postavio sam sebi određene ciljeve. Osnovao sam sopstvenu produkcijsku kuću, jer sam želeo da se moj potpis nađe na onome što sam uradio. A budući da me godinama nije privukao nijedan filmski scenario, počeo sam da pišem sopstveni. Kad mi je Timur Savdži, čelnik produkcijske kuće TIMS ponudio saradnju, sa zadovoljstvom sam prihvatio da dogovor krunišemo snimanjem filma ”Moj brat”.

Glumac, producent… Planirate li možda da se nađete i u koži reditelja?

- Zašto da ne?! Ne bežim od te mogućnosti, ali pri pomisli da sednem u rediteljsku stolicu, shvatim da to nije baš tako lak posao.

Nastavak intervjua sa zvezdom “Dnevnika ljubavi” pročitajte u novom broju “TV Novela”!

Povezane vesti:

Bogata naslednica zvezde serije “Sulejman Veličanstveni”
Izgovorila sudbonosno “DA”: Udala se zvezda serije “Sulejman veličanstveni”
Bali-beg se oženio u tajnosti?
“Sulejmanovo” porodično uživanje na jahti

Ostavi komentar