Burčin Terzioglu: Još uvek nisam otkrila tajnu srećnog braka!

Članak objavljen: 19.03.2014 u 14:20 časova


Burčin Terzioglu koju gledamo trenutno u ulozi pravedne i predane prijateljice Deniz iz serije “Milost” koja se prikazuje ne Novoj TV, progovorila je o svom bračnom životu s turskim glumcem Muratom Jildirimom.
Nesumnjivo zbog svog velikog glumačkog talenta, javnost Burčin voli i zbog supruga Murata Jildirimija, jednog od najpoznatijih turskih glumaca kojega smo gledali u seriji “Asi” i “Ljubav i kazna”. Burčin i Murat su se upoznali na snimanju serije “Firtina” 2006. godine, a venčali su se dve godine posle i to pod prilično skandaloznim okolnostima. Naime, Murat je snimao seriju ‘Asi’ u kojoj mu je partnerka bila Tuba Bujukustun, koja je proglašena najlepšom turskom glumicom, a Burčin nije mogla da podnese činjenicu da joj dragi snima ljubavne scene sa njom, pa se zaputila na set serije, ali putem do tamo doživela je lakšu saobraćajnu nesreću. Murat je kasnije otkrio kako nije hteo da gubi vreme pa ju je konačno zaprosio. Da život sa supružnikom iz iste branše ima svojih pogodnosti, potvrdila je i Burčin koja kaže:
“On vas može raumeti i može vam dati savete za posao. Normalno je da razgovaramo o glumi, ali kada zatvorimo vrata svog doma, mi smo običan bračni par.
Na pitanje koji je recept za srećan brak, Burčin spremno odgovara: “Ni ja nisam uspela da otkrijem tu tajnu! Mi se volimo, poštujemo i nastojimo da ne povredmo jedan drugog.
Kada je reč o kuhinji, ipak vodi glavnu reč. Kako kaže, voli da provodi vreme u kuhinji. “Ono je moje zabavno utočište u kojem se opuštam kad imam slobodnog vremena. Ako sam raspoložena za kuvanje, sva moja jela budu vrlo ukusna. Moglo bi se reći da dobro pripremam jela s piletinom i salate. Iz moje kuće gosti nikad nisu otišli gladni”, objasnila je Burcin.
Što se tiče Muratovog kulinarskog umeća, Burčin nije baš previše oduševljena te dodaje: “On kuhinju pretvori u bojno polje! Zato je bolje da uopšte ne ulazi u nju. Zna da napravi omlet, ali nemojmo biti nepravedni prema njemu. Mislim da nema potrebe da osoba koja radi gotovo svaki dan u nedelji još i kuva. Da nije tako, kuvali bismo zajedno.

Izvor: Sapunice.net

Povezane vesti:

Lepa Asi objašnjava: Svet je krojen po meri muškarca
Otkazan projekat: Sila i Demir ostali bez honorara
Murat i Burčin uslikani zajedno, sumnja se da je par obnovio ljubav!
Grom iz vedra neba: Razvode se Murat Jildirim i Burčin Terzioglu

Ostavi komentar