Čagataj Ulisoj: Nemam vremena za devojku!

Članak objavljen: 21.10.2013 u 15:04 časova


Mladi turski model i glumac Čagataj Ulisoj počeo je da vodi jedan sasvim nov život nakon što je dobio ulogu u seriji ‘Devojka imena Feriha’ koja mu je donela veliku popularnost. O poslu, bivšim devojkama i sramežljivosti iskreno govori u ovom intervjuu.

Javnost vas je upoznala nakon pobede na takmičenju za najboljeg turskog modela. Kako je izgledao vaš život pre toga?
“Moja porodica je emigrirala iz Bosne i Hercegovine. Rođen sam i odrastao u Istanbulu, u četvrti Avcilar. Moji roditelji su radili u državnim firmama, a sada su u penziji. Potičem iz porodice srednje klase. Imam i 15-godišnjeg brata Atalaja. On je plavokos. I oduševljava ga gluma, ali je dosta sramežljiv.”

Da li ste još kao dečak sanjali o tome da postanete slavni?
“Na to nisam nikada pomišljao. Sa 12 sam godina počeo da igram košarku. Želeo sam da postanem košarkaški trener. A zatim sam na fakultetu u Istanbulu upisao ‘Sistem za navodnjavanje i uređivanje zelenih površina’ jer sam želeo da postanem pejzažni arhitekta. Istovremeno igrao i sa školskim košarkaškim timom.”

Sve što ste do sad rekli deluje savršeno. Igrate glavne uloge, potičete iz dobre porodice…U vašem životu nema previše drame?
“Čuo sam svakakve priče drugih ljudi pa bi bilo nepošteno prema njima reći kako proživljavam dramatične situacije.”

Jeste zadovoljni svime što ste ostvarili do danas?
“Da, prate me milioni ljudi, čekaju moje nove projekte, iskazuju mi ljubav. Sve je to odlična motivacija. Ali treba paziti da vas ne ponese slava. Ako razmišljate samo o tom fenomenu, to vas psihološki može slomiti i sve će krenuti nizbrdo.”

Nije vas ponela slava?
“Ne. Težio sam da ostanem onakav kakav sam i da se ne menjam. I dalje se družim sa svojim starim prijateljima.”

Koja je najveća zabluda o vama?
“Nedavno se pisalo o tome da često partijam. Baš suprotno, uživam da provodim vreme kod kuće.”

Da li verujete u ljubav?
“Ne verujem u ljubav, samo u odanost. Ako druga strana i ima problema s poverenjem, čim me upozna, to će nestati jer sam zaista odan.”

Postoji li trenutno neko poseban u vašem životu?
“Prošlo je godinu dana otkako nisam u vezi. Možda će zvučati otrcano, ali za ovaj projekat sam se pripremao pet meseci i svu koncentraciju sam uložio u to.”

Čuli smo da vam je neprijatno kada treba da se ljubite pred kamerama. Da li je to tačno?
“Da. Zar to nije prirodno? Napet sam i neugodno mi je, ali svejedno ih snimam. Ne mogu ništa da napravim kad je o tome reč.”

Tekst: Life Content
Izvor: Story.hr

Povezane vesti:

Popularni glumac izgovorio sudbonosno “da”
Turski glumac za kojim su “poludele” devojke u Srbiji
Porodična tragedija: Poznati turski glumac prerezao vrat ocu!
Nova Hurem: Verovala sam da neću razočarati gledaoce

2 komentara

  1. Devojka imena Feriha ♥! :) je ostavio komentar 22/10/2013 u 10:49

    Pozdrav TV Novelama! Da li moze poster u sredini casopisa Hazal Kaje i Cagataja Ulisoja? Molim vas! Obozavam ih! Serija ‘Devojka imena Feriha’ mi se toliko svidela, da bih volela da malo vise pisete o njima i da bude poster njih dvoje. :) )

  2. ANA je ostavio komentar 22/10/2013 u 18:04

    Slazem se.Pisite malo o seriji Djevojka imena Feriha.HOCEMO INTERVJU SA CAGATAYEM I HAZAL I NJIHOV POSTER.MOLIM VAS.HVALA UNAPRED.

Ostavi komentar