Deniz Čakir: Halit Ergenč je pravi sultan ženskih srca!

Članak objavljen: 21.01.2013 u 21:35 časova


Zvezda serije “Kad lišće pada” dobila je ulogu u “Sulejmanu Veličanstvenom”, flertuje sa Halitom i javno priznaje da je opčinjena njime.
“Nijedan glumac mi nije bio zanimljiv kao on. Ne čudi me što sve devojke padaju na njegov šarm. Pravi je sultan ženskih srca”, ispričala je turska glumica Deniz Čakir o starijem kolegi Halitu Ergenču.
Zvezda serije “Kad lišće pada” dobila je, naime, ulogu u “Sulejmanu Veličanstvenom”, gde glumi sultanovu polusestru, sultaniju Šah. Ekipa sa seta kaže da se između Halita i Deniz odmah osetila neka hemija. Viđali su ih kako se druže posle snimanja, što je žestoko razljutilo glumčevu suprugu Berguzar Korel, koju je takođe upoznao na snimanju, na setu serije “1001 noć”. Poznata po svojoj ljubomori popularna Šeherezada se pojavila među glumačkom ekipom kako bi špijunirala muža.
“Svađali su se i svima je bilo neuprijatno. Isključili smo kamere i ostavili ih da reše probleme u miru”, rekli su saradnici sa seta.
Ovo nije prva javna svađa glumačkog para. Berguzar je bila ljubomorna i na sultaniju Hurem koju glumi Merjem Uzerli, pa je na njeno insistiranje dobila manju ulogu i u popularnoj seriji se pojavila kao udovica iz Venecije. Potom je ljubomoru ispoljila i zbog iranske robinje Firuze koju je igrala Džansu. Halit je flertovao sa obe lepotice, pa mu je supruga, s kojom ima dvogodišnjeg sina Alija, zapretila raszvodom. Kako bi je zadovoljio, Halit je suprugu odveo na doček Nove godine u otmeni istanbulski klub Suada. Te večeri izgledalo je kao da je u njihovom braku sve u najboljem redu jer je dobro raspoložena Berguzar celu noć plesala i smejala se. Svojim zajedničkim pojavljivanjem i prisnim odnosom tokom dočeka demantovali su glasine da im je brak u krizi. Potom se Halit vratio na snimanja i opet je sve počelo iznova.
Inače, turski ministar kulture Ertugrul Gunaj nagradio ga je za ulogu sultana u seriji “Sulejman Veličanstveni”, koja je postigla veliku gledanost u inostranstvu, a Turskoj napravila sjajnu promociju.

Izvor: večernji.hr

Povezane vesti:

Lepša nego ikada: Evo čime se danas bavi Šeherezada (VIDEO)
“Sulejmanovo” porodično uživanje na jahti
Stiže nova serija: Šeherezada i Sulejman ponovo glume zajedno
Gde je danas najpoznatiji sultan s malih ekrana?

Ostavi komentar