“Dnevnik ljubavi”: Nova turska romansa na našim kanalima

Članak objavljen: 20.01.2016 u 16:00 časova

Od ponedeljka 25. januara, radnim danima u 19.00h

Njega smo zavoleli kao Bali-bega, nju kao Nedžlu. Uskoro u novoj turskoj hit seriji glumca Buraka Ozčivita gledamo u ulozi Kamrana, zgodnog mladića koji osvaja srce prelepe Feride (Fahrije Evdžen). Njih dvoje povešće nas u romansu, na neodoljivo i razoružavajuće putovanje ljubavi.

Serija je ekranizacija još jednog remek-dela Rešata Nurija Guntekina, autora nama dobro poznatih drama, koje smo kao tv serije gledalil na Prvoj „Kad lišće pada“, „Plač violine“. Radnja nove serije „Dnevnik ljubavi“ odigrava se početkom 20. veka, u vreme stvaranja turske republike.

Glavna junakinja priče je Feride, ćerka oficira, koja je kao devojčica ostala siroče. Učila je prestižne škole, a raspuste i praznike provodila je kod jedne od sestara svoje pokojne majke. Pored toga što je bila prelepa, Feride je bila živo i nemirno dete koje mesto ne drži, pa je na sebe skretala pažnju i nestašlucima. Tokom jednog praznika, kod tetke upoznaje šarmantnog rođaka Kamrana, i zaljubljuje se. Ni Kamran ne ostaje ravnodušan na Feridine čari.

Njihova želja da krunišu svoju ljubav neće se ostvariti. Neočekivani događaj izimeniće tok njihove sudbine odvodeći Feride u drugi grad. U novoj sredini, Ferid počinje da radi kao učiteljica u pokušaju da stane na svoje noge i otvori novo životno poglavlje. Ali, Kamrana neće zaboraviti!

Glumac Burak Ozčivit osvojio je ženska srca širom regiona ulogom Bali-bega u seriji „Sulejman Veličanstveni“. Svoju izabranicu Fahrije Evdžen upoznao je upravo na snimanju serije „Dnevnik ljubavi“. Između njega i Fahrije strast je brzo planula, a njihova veza i dalje je jedna od glavnih tema u turskim medijima. Burakov lik u ovoj seriji takođe veoma voli žene i stalno je u njihovom društvu, voli da flertuje te su ga i gledaoci doživeli kao pravog srcelomca.

Lepa glumica Fahrije ne haje mnogo za brojne Burakove obožavateljke iako važi sa osobu koja voli da ima sve pod svojom kontrolom. Sudeći po fotografijama koje postavljaju na društvenim mrežama, poznati glumački par uživa u ljubavi i svakom slobodnom trenutku koji provode zajedno.

Uloge: Burak Ozčivit, Fahrije Evdžen
Produkcija: Turska, 2013-2014.
Originalni naslov: Calikusu

Izvor i foto: Prva TV

Povezane vesti:

Bogata naslednica zvezde serije “Sulejman Veličanstveni”
Izgovorila sudbonosno “DA”: Udala se zvezda serije “Sulejman veličanstveni”
Bali-beg se oženio u tajnosti?
“Sulejmanovo” porodično uživanje na jahti

Ostavi komentar