“Dnevnik ljubavi”: Romansa Bali-bega i njegove izabranice na malim ekranima

Članak objavljen: 16.01.2016 u 13:55 časova

Najpopularniji turski par, Burak Ozčivit i Fahrije Evdžen, u hit seriji „Dnevnik ljubavi“ od 25. januara, radnim danima u 19h na Prvoj.

Njega smo zavoleli kao Bali-bega, nju kao Nedžlu. Od 25. januara, radnim danima u 19 časova na Prvoj televiziji, u novoj turskoj hit seriji „Dnevnik ljubavi“, glumca Buraka Ozčivita gledamo u ulozi Kamrana, zgodnog mladića koji osvaja srce prelepe Feride (Fahrije Evdžen). Njih dvoje povešće nas u romansu, na neodoljivo i razoružavajuće putovanje ljubavi.

Serija je ekranizacija još jednog remek-dela Rešata Nurija Guntekina, autora nama dobro poznatih drama, koje smo kao tv serije gledalil na Prvoj „Kad lišće pada“, „Plač violine“. Radnja nove serije „Dnevnik ljubavi“ odigrava se početkom 20. veka, u vreme stvaranja turske republike.

Glavna junakinja priče je Feride, ćerka oficira, koja je kao devojčica ostala siroče. Učila je prestižne škole, a raspuste i praznike provodila je kod jedne od sestara svoje pokojne majke. Pored toga što je bila prelepa, Feride je bila živo i nemirno dete koje mesto ne drži, pa je na sebe skretala pažnju i nestašlucima. Tokom jednog praznika, kod tetke upoznaje šarmantnog rođaka Kamrana i zaljubljuje se. Ni Kamran ne ostaje ravnodušan na Feridine čari.

Njihova želja da krunišu svoju ljubav neće se ostvariti. Neočekivani događaj izimeniće tok njihove sudbine odvodeći Feride u drugi grad. U novoj sredini, Ferid počinje da radi kao učiteljica u pokušaju da stane na svoje noge i otvori novo životno poglavlje. Ali, Kamarana neće zaboraviti!

Glumac Burak Ozčivit osvojio je ženska srca širom regiona ulogom Bali-bega u seriji „Sulejman veličanstveni“. Svoju novu izabranicu upoznao je upravo na snimanju serije „Dnevnik ljubavi“. Između njega i Fahrije strast je brzo planula, a njihova veza i dalje je jedna od glavnih tema u turskim medijima. Burakov lik u ovoj seriji takođe veoma voli žene i stalno je u njihovom društvu, voli da flertuje te su ga i gledaoci doživeli kao pravog srcelomca.

Lepa glumica Fahrije ne haje mnogo za brojne Burakove obožavateljke iako važi sa osobu koja voli da ima sve pod svojom kontrolom. Sudeći po fotografijama koje postavljaju na društvenim mrežama, poznati glumački par uživa u ljubavi i svakom slobodnom trenutku koji provode zajedno.

Glavne uloge: Burak Ozčivit, Fahrije Evdžen
Produkcija: Turska, 2013-2014.
Originalni naslov: Çalıkuşu

Izvor: EMDT forum
Foto: Promo

Povezane vesti:

Bogata naslednica zvezde serije “Sulejman Veličanstveni”
Izgovorila sudbonosno “DA”: Udala se zvezda serije “Sulejman veličanstveni”
“Sulejmanovo” porodično uživanje na jahti
Stiže nova serija: Šeherezada i Sulejman ponovo glume zajedno

7 komentara

 1. Saveta je ostavio komentar 08/02/2016 u 19:32

  Zasto je ukinuta serija dnevnik ljubavi? 

 2. sanela je ostavio komentar 08/02/2016 u 20:10

  Zašto nema serije Dnevni ljubavi i kada će ponovo biti?

 3. LJILJANA je ostavio komentar 09/02/2016 u 19:57

  jako mi je zao sto nema serije “dnevnik ljubavi” i kada ce ponovo biti?

 4. Ivana je ostavio komentar 09/02/2016 u 21:53

  Zasto nema seerije i kada ce biti ?

 5. Ivana je ostavio komentar 09/02/2016 u 21:55

  A zasto nam niko ne odgovara na pitanjaaa?

 6. Redakcija magazina TV Novele je ostavio komentar 09/02/2016 u 22:04

  Poštovani, ukoliko vas zanima zašto je prekinuto emitovanje serije, kao i da li će ona ponovo početi da se prikazuje i kada, morate da se obratite rukovodstvu Prve televizije na kojoj se serije i emitovala.
  Mi nismo njihov sajt, već samo časopis i stranica koja prenosi sve aktuelnosti u vezi sa novelama iz celog sveta, tako da i nismo u mogućnosti da vam odgovorimo na sve što vas zanima.
  I nama je žao što je prekinuto emitovanje serije, i to je jedino što sigurno i pouzdano možemo da vam saopštimo.
  Srdačan pozdrav iz redakcije magazina TV Novele.  

 7. sasa je ostavio komentar 22/02/2016 u 23:42

  Ukratko i pored dobre glume incest se nemože propagirati. Kamran i Feride su prvi rodjaci a gledajuci seriju vidi se da ni oni a ni njihova okolina neosudjuje intimu izmedju prvog rodjaka i rodjake. To za evropljane nije normalno ( neračunam tu dinastije pojedine kraljevske). U suštini nije prihvaćeno mešanje do najmanje 4-og kolena a i više. Tako da je ta serija amoralna i neprikladna za prikazivanje.

Ostavi komentar