Dolunaj Sojsert: Nisam ni sanjala da će moje grudi postati tema tračeva

Članak objavljen: 26.05.2014 u 18:10 časova

Bogata trgovkinja Dona Gracija iz serije “Sulejman Veličanstveni” Dolunaj Sojsert (41) otkriva koje utiske sa snimanja serije.

Kad su joj ponudili ulogu u četvrtoj sezoni serije “Sulejman Veličanstveni”, koju je pratila od početka, nije dugo razmišljala.

“Lik Done Gracije oborio me je s nogu na prvo čitanje. Bila sam srećna što ću glumiti jaku ženu koja je uspela da pobegne od strašne inkvizicije u rodnoj Veneciji i našla spas u najvećem carstvu. Gracija i njen trgovački posao definitivno će uneti neviđenu pomutnju i trzavice u glavnu palatu Topkapi i postati trn u Hureminu oku”, kaže Dolunaj Sojsert (41).
Otkad se pojavila u finalnoj sezoni serije, turska glumica je preko noći postala omiljena tema medija. Njeni kostimi potpuno su drugačiji od onih koje nose drugi ženski likovi, a njen bujni dekolte nedeljama puni novinske stupce u konzervativnoj Turskoj.

“Nisam ni sanjala da će moje grudi postati glavna tema razgovora i tračeva. Gde god se okrenem, svi šuškaju samo o tome. Nadam se da zbog garderobe neću postati nova neprijateljica premijera Erdogana”, smeje se Dona Gracija. Dolunaj dodaje da se na setu osećala kao kod kuće jer joj je Halit Ergenč (44), koji tumači sultana Sulejmana, porodični prijatelj s kojim je pre osam godina snimila film “Prva ljubav” (İlk Aşk).

Izvor i foto: 24 sata.hr

Povezane vesti:

Bogata naslednica zvezde serije “Sulejman Veličanstveni”
Izgovorila sudbonosno “DA”: Udala se zvezda serije “Sulejman veličanstveni”
“Sulejmanovo” porodično uživanje na jahti
Stiže nova serija: Šeherezada i Sulejman ponovo glume zajedno

Ostavi komentar