Džansu Dere: Opet bih ljubila Sulejmana

Članak objavljen: 16.02.2016 u 14:36 časova

Mada od “Sulejmana Veličanstvenog”, u kojem je tokom treće sezone (2012) odigrala specijalnu rolu robinje Firuze, nije stala pred kamere, lepa Džansu Dere (35) ne da se nagovoriti na povratak u svet bosforskih melodrama.

Uprkos ponuđenim basnoslovnim honorarima, o kojima mnoge njene koleginice mogu samo da sanjaju, junakinja “Sile” i “Ezela” ostajala je pri odluci da se do daljeg odmara od posla. Šuškalo se da joj je bila namenjena rola u novoj sapunici “Kraljica noći” (sa Merjem Uzerli i Muratom Jildirimom u glavnim ulogama), ali da ju je ona odbila u poslednji čas.

Dobro obavešteni izvori tvrde da je glumica veoma izbirljiva, te da u vreme poplave sapunica, koje se zbog lošeg scenarija brzo povlače s TV, strpljivo čeka da joj ponude hit. Na račun stare slave sticala je bogatstvo, reklamirajući modnu kozmetiku i šampone, a onda joj je krajem prošle godine jedan predlog za snimanje serije privukao pažnju.

Turski mediji bruje kako je Džansu zainteresovana da ponovo razmenjuje nežnosti sa Halitom Ergenčom, ubeđena da bi njihova hemija, koju su ostvarili u “Sulejmanu” i filmu “Gorka ljubav”, prikovala publiku za mali ekran. I Ergenč je, navodno, oduševljen tom idejom, pa s koleginicom uveliko traga za dobrim scenarijem. Ako ga pronađu do proleća, premijera budućeg turskog TV hita mogla bi da bude zakazana za jesen.

Izvor: Novosti
Foto: Promo

Povezane vesti:

Bogata naslednica zvezde serije “Sulejman Veličanstveni”
Izgovorila sudbonosno “DA”: Udala se zvezda serije “Sulejman veličanstveni”
“Sulejmanovo” porodično uživanje na jahti
Stiže nova serija: Šeherezada i Sulejman ponovo glume zajedno

Ostavi komentar