Džansu Dere: Slaba na seksi matorce!

Članak objavljen: 17.12.2015 u 10:00 časova

Džansu Dere u turskoj je sinonim za lepotu i talenat, mada je mediji baš ne simpatišu, jer za intervju traži nekoliko hiljada dolara. S obzirom na to da je ekskluziva s njom “skupa roba”, novinari od ljudi koji su joj bliski uspevaju da izvuku sočne informacije, od kojih su najčitanije one o ljubavnom životu lepe Sile iz istoimene serije.

Turska lepotica poznata je po turbulentnim romansama sa “taticama”, a sve je počelo kada se 2002. godine upustila u vezu sa šesnaest godina starijim Okanom Bajulgenom, okorelim ženskarošem koji je tada iza sebe imao tri braka. Džansu, koja je u tom trenutku imala tek 22 godine, bila je suviše “lak plen”, a idila je potrajala dve godine. Pošto ju je Okan šutnuo, Dereova se dugo oporavljala od ljubavnog kraha, a 2004. godine upustila se u vezu sa sedam godina starijim komičarem Džemom Jilmazom.

Bila je sigurna da je upravo on “onaj pravi”, a kada se u julu 2005. godine uselila u njegovu vilu, počela je da planira venčanje. Međutim, zajednički život doneo je bezbroj uspona i padova, a svađe su postale svakodnevica naizgled idealnog para. Džem je naročito poludeo zbog vrelih scena koje je njegova voljena snimila s Kenanom Imirzaliogluom u seriji “Ezel”, a šuškalo se da one uopšte nisu odglumljene.

Ko je još grejao Džansuinu postelju, pročitajte u novom broju “TV Novela”!

Povezane vesti:

Majka Sulejmana Veličanstvenog: Živim bez ljubavi već godinama unazad
Nema jače ljubavi od Bali-begove!
Stao na ludi kamen: Oženio se Ezel
Džansu Dere: Opet bih ljubila Sulejmana

Ostavi komentar