Džansu Dere: Sultanova miljenica u seriji “Sila”!

Članak objavljen: 28.12.2012 u 14:02 časova


Turska glumica Džansu Dere, Firuze u “Sulejmanu Veličanstvenom”, igra u još jednoj seriji. Sultanova miljenica će se pojaviti u ulozi Sile u istoimenoj seriji. Ona ceo svoj život odrasta u laži. Rekli su joj da joj je cela familija mrtva i da je usvojena u porodicu koja joj je pružila mnogo ljubavi.
Radnja serije “Sila” se događa u Mardinu, gradu jugoistočne Turske koji je poznat po svojoj arapskoj arhitekturi. Serija je u Turskoj bila popularnija od “Asi” koja se prikazivala u isto vreme. Naslovnu ulogu tumači prelepa Džansu Dere, a muškog protagonistu glumi najbolji turski model 2001. godine i glumac Mehmet Akif Alakurt.
Kada je imala samo tri godine Silu je sudbina odvojila od porodice i odvela u Istanbul. Iako su Silini koreni na istoku, ona je odrasla u modernom zapadnom svetu. Pojam “Razmena mladenaca”, sa kojim se Sila nikada nije srela, u potpunosti menja tok njenog života. Da bi spasila život brata kojeg nikad nije upoznala, silom je udaju za nepoznatog poglavara plemena, Borana. Sila u njegovoj kući postaje zarobljenica. Ona iz dana u dan kuje planove za beg, ali nije svesna da ona ustvari pokušava da pobegne od beznadežne ljubav prema novom suprugu agi Boranu. Boran je bogati zemljoposednik i aga, koji se samo iz poštovanja i kada je to potrebno pokorava običajima i tradiciji.

Tekst: Life Content
Izvor: tportal.hr

Povezane vesti:

Džansu Dere: Opet bih ljubila Sulejmana
Džansu Dere: Slaba na seksi matorce!
Mehmet Akif: Blistava karijera zapečaćena neuspesima!
Turski glumci: Preko skandala do zvezda!

Ostavi komentar