Ekskluzivno! Džansu Dere: Ne možete protiv medija – to je borba s vetrenjačama

Članak objavljen: 16.04.2014 u 15:04 časova

Iako je neprestano na meti tabloida, lepa Džansu Dere ne skida osmeh s lica. Sve nevolje kroz koje je prolazila u poslednje vreme shvata kao važne životne lekcije, a uprkos ljubavnim brodolomima, ne odustaje od ljubavi. Trudi se da privatni život sačuva od javnosti, ali joj dosad to baš i nije polazilo za rukom.

Ostvarili ste blistavu karijeru, ali ste u poslednje vreme imali mnogo ljubavnih problema. Da li jedno isključuje drugo?

- Nikako! Pravi partner će uvek biti uz vas i razumeće probleme koje neminovno donosi vaš posao. Kada ste javna ličnost, svi se trude da saznaju što više o vama i često povređuju ljude vama bliske. Osoba koja me voli mora da shvati da je to tako i ne bi trebalo da pridaje značaja novinskim napisima. Koliko god da se trudim da sačuvam svoj privatni život, moji ljubavni problemi uvek nekako isplivaju u javnost. Borba s medijima jeste borba s vetrenjačama!

INTERVJU SA DŽANSU DERE O SKANDALIMA, POSLOVNIM PLANOVIMA I LJUBAVNOM ŽIVOTU PROČITAJTE U SPECIJALU TV NOVELE SILA KOJI JE NA KIOSCIMA

Autor: Life Content
Foto: Sipa

Povezane vesti:

Majka Sulejmana Veličanstvenog: Živim bez ljubavi već godinama unazad
Nema jače ljubavi od Bali-begove!
Džansu Dere: Opet bih ljubila Sulejmana
HIT: Zvezde serije “Bahar” i privatno u vezi!

Ostavi komentar