Ekskluzivno za TV Novele! Nurgul Ješilčaj: Rado bih igrala u srpskoj seriji!

Članak objavljen: 03.08.2013 u 13:05 časova


Popularna Nurgul Ješilčaj, koja je našu publiku osvojila ulogom Jasemin u hit seriji “Ljubav i kazna”, rođena je 1976. godine, i, za razliku od mnogih kolega, školovana je glumica. Turska Monika Beluči osvojila je mnoštvo nagrada za sjajno odigrane role na melom i velikom ekranu, među kojima je i priznanje za najbolju glumicu u filmu “Savest” Erdena Kirala. Nurgul je prošlog meseca boravila u našoj zemlji na poziv organizatora 20. Festivala evropskog filma na Paliću, gde je bila član žirija.

Jeste li prvi put u Srbiji? Kako vam se dopadaju naša zemlja i naši ljudi?

Da, prvi put sam ovde i zaista nisam znala da sam tako popularna u Srbiji! Pre nekoliko nedelja otišla sam odmor na grčko ostrvo Mikonos, misleći da me tamo niko neće prepoznati, ali ljudi su me bukvalno napali (smeh). Naravno, bilo je to divno iskustvo, a ista stvar mi se dogodila i u vašoj zemlji.

U Srbiji ste postali popularni zahvaljujući seriji “Ljubav i kazna”. Šta vam prvo padne na pamet kada neko pomene tu sapunicu?

Iskreno, tu seriju sam snimala u vrlo nezgodnom periodu svog života. Bila sam pred razvodom, živela sam sama sa malim detetom. Snimanje serije povezujem sa privatnim problemima – tada nisam patila samo na ekranu, već i u stvarnom životu.

Šta vam je najvažnije kada birate ulogu?

U Kanu su mi ponudili ulogu u jednom italijanskom filmu, čiji mi se scenario nije dopao. Zapravo i dalje dobijam ponude od kompanija širom sveta, ali da bih ih prihvatila ulogu mora da mi se dopadne priča. Holivud bi me zanimao samo ukoliko bi mi neko ponudio zanimljivu ulogu.

Znači li to da biste, ukoliko bi se kockice složile, prihvatili rolu u srpskoj seriji?

Naravno, to bi bilo sjajno!

Nastavak super ekskluzivnog intervjua sa Nurgul Ješilčaj možete pročitati u novom broju TV Novela koji je od 5. avgusta na kioscima!

Povezane vesti:

“Paramparčad”: Nova turska serija na našim ekranima
“Kapetan Al” je zlostavljao: Nurgul otkrila zašto je napustila seriju!
Turska Monika Beluči fotografijom razljutila vernike
Nurgul Ješilčaj zavodi visokim potpeticama

Ostavi komentar