Elif: Nova turska serija koja će vas osvojiti

Članak objavljen: 16.05.2015 u 21:03 časova

Uskoro na programu TV Pink kreće nova Turska hit serija “Elif” Priča o dobrodušnoj devojčici koja postaje pijun u suparničkim igrama porodice Emiroglu.

Elif ima samo šest godina, kada je njena majka Melek tajno prepušta imućnom Emiroglu domaćinstvu da u njemu, poput svoje majke, odrasta kao sluškinja na imanju.
Iako to ona ne zna, Elif je dete Kenana Emiroglua, najstarijeg sina u porodici. On nije svestan da je Elif njegovo dete, iako je bio zaljubljen u njenu majku Melek pre nego što ga je ona, kako on to misli, napustila.

Melek je pre šest godina pobegla sa imanja, plašeći se za život svoje ćerke. Da li sada Elifina urođena dobrota može ispraviti sva zla učinjena njoj i njenoj porodici i doneti sreću na Emiroglu imanje?

Melek je bila sluškinja koju je primila bogata porodica Emiroglu. Zaljubila se u njihovog omiljenog sina, Kenana, koji joj je uzvratio ljubav. Kenanova porodica je bila protiv ove veze i njegova majka – Alije – je oterala Melek od njega kada je doznala da Melek nosi Kenanovo dete.

Rekla joj je da ode ili će joj ubiti dete. Melek nije imala izbora, morala je da ode i ostavi Kenana u uverenju da ga je napustila. Kenan nije znao da Melek nosi njegovo dete.

Alije je imala druge planove za svog sina, brak sa Arzu, koja ju je ubedila da je ona bolji izbor za Kenana. Kenan zapravo ne voli Arzu. Arza je vrlo pakosna, a u brak sa Kenanom je ušla sa svojim razlozima. Nakon odlaska Melek, Kenan slomljenog srca pristaje na brak sa Arzom, sa kojom će dobiti šestogodišnju ćerku Tuğçe. Ali istina je ta, da Kenan u stvari nije njen otac, što on ni ne zna.

Nesretna Melek, nakon što je napustila imanje, započela je vezu sa Veyselom Şimşekom, besciljnim čovekom, ne samo nesposobnim da se brine za porodicu, već i nasilnikom i zaduženim kockarom. Pod pretnjom da će prodati Elif, kako bi odplatio dugove, Melek je ponovo prisiljena na velike odluke da bi spasila svoju ćerku. Potajno posećuje Emiroglu imanje i Elif prepušta na brigu dobroćudnoj šefici posluge, Ayşe Doğan. Ayşe je religiozna osoba i Melek joj se jako dopala. Ona zna sve o Kenanu, Melek i Elif te pristaje da prihvati dete.

Serija prati život Elif na imanju. Ona ima dobar uticaj na ljude i zbog njene osećajnosti i šarma, svi ljudi na imanju je jako vole. Ipak, razmažena Tuğçe je često zlostavlja i loše se odnosi prema njoj. Kenan je očaran sa Elif ne znajući da mu je ona zapravo ćerka. Postaju bliski i Elif uvek uspeva da ga oraspoloži.
Puno je tajni i suparništava među porodicom i poslugom.

Serija prati kako svako nastoji da manipuliše drugima, ali to na kraju ne uspevaju, zahvaljujući uticaju Elif, nevinog i dobroćudnog deteta.

Žanr: drama, Turska, 2014.
Uloge: Selin Sezgin, Altuğ Seçkiner, Isabella Damla Güvenilir, Aysun Güven, Cemre Melis Çınar, Zeynep Öğren, Emre Kivilicim.
Reditelj: Emine Fulya Yavuzoğlu i Oguz Ayaz

Povezane vesti:

“Paramparčad”: Nova turska serija na našim ekranima
Uskoro u poseti Srbiji: Stiže Erkut iz “Elifa”
Još jedan turski zavodnik stiže u Beograd
Stigla je “Saboterka igre”! (VIDEO)

Ostavi komentar