Elizabet Gutjerez priprema povratak telenovelama

Članak objavljen: 10.11.2014 u 23:00 časova

Glumica Elizabet Gutjerez uskoro bi mogla da se vrati telenovelama. Ponuđena joj je uloga glavne negativke u rimejku “Zagrli me čvrsto”. Telenovelu radnog naziva “Que te perdone Dios” producira Anđeli Nesma, a glavne uloge dobili su Zurija Vega i Mark Tačer.

“Razmatram nekoliko ponuda, pa ću videti koja mi najviše odgovara. Imam želju da radim i nadam se da će se ostvariti”, rekla je glumica za emisiju “Hoy”, potvrđujući pritom da bi volela da bude negativka. “Zlice se više zabavljaju, mogla bih da radim ono što u privatnom životu nikada ne bih. Osim toga, lik koji mi je ponuđen je odličan”, kazala je ona.

Eli je trenutno zauzeta igranjem predstave “Brujas”, u kojoj igraju i Karla Monroj, Ana Karina Manko, Roksana Garsija, Anhelika Kastro i Beatriz Valdez. Svoju poslednju ulogu u telenovelama ostvarila je 2012. godine u projektu “El rostro de la venganza”, koji je napustila bez objašnjenja. Sa druge strane, svoju jedinu ulogu u Televisi ostvarila je 2009. godine u telenoveli “Corazón Salvaje” producenta Salvadora Mehije.

Podsećamo, govorilo se da je Mehija razmatrao mogućnost da joj da glavnu ulogu u “Oluji”, gde bi bila partnerka svom nevenčanom suprugu Vilijamu Leviju, sa kojim ima dvoje dece. Ona je zbog toga navodno raskrstila sa Telemundom, ali je na kraju u Vilijamovom zagrljaju završila bivša misica Himena Navarete.

Izvor: tvnovele.motion-forum.net

Povezane vesti:

Večeras u seriji “Paramparčad”: Džansu je slomljena
Večeras u seriji “Paramparčad”: Alper ucenjuje Džihana
Večeras u seriji “Paramparčad”: Gulseren pobesni kada ugleda Hazaline poklone
Lepša nego ikada: Evo čime se danas bavi Šeherezada (VIDEO)

Ostavi komentar