Ezel ponovo na suđenju: Jedva čekam da se ovaj cirkus završi

Članak objavljen: 07.09.2014 u 19:30 časova

Još jedno u nizu suđenja turskom glumcu Kenanu Imirzaliogluu (40), koji je optužen za dilovanje drogom, zakazano je za oktobar. Glumac, koga naša publika trenutno gleda u seriji Karadai, koja se emituje na TV Prva, pred sudiju će otići pravo sa seta.

On ne može da dočeka dan kada će se suđenje završiti, a već godinu dana, otkako je priveden, tvrdi da je nevin i da s prodajom narkotika nema ništa.

“Jedva čekam da se ovaj cirkus završi. Sudovi su mi obeležili karijeru i život. Posle svega želim ulogu u komediji. Treba mi promena i malo smeha”, izjavio je Kenan, koga su gledaoci u Srbiji zavoleli kao Ezela u istoimenoj krimi seriji.

Inače, osim porodice, podršku u životnoj drami glumcu je pružila i koleginica Berguzar Korel, partnerka u seriji Karadai.
Podsetimo, Ezela je, zajedno sa još nekoliko kolega, policija uhapsila prošle godine dok je bio na godišnjem odmoru u porodičnom domu daleko od Istambula.

Taj skandal nije potresao samo Tursku, već i ostale zemlje u kojima se njihove serije prikazuju.

Optužen je za dilovanje i konzumiranje droge, što on negira. Tada je završio snimanje druge sezone serije Karadai. Glumac je neko vreme bio u pritvoru kako ne bi uticao na svedoke, a sudija mu je zabranio da napušta Tursku.

Izvor: Alo!

Povezane vesti:

Prava istina o stravičnom zločinu
Hit serija uskoro na malim ekranima: “Časni ljudi” na TV Nova
Ezel na Festivalu turskog filma: Kenan Imirzalioglu stigao u Sarajevo
Turska serija “Sila”: Ljubav okovana plemenskim zakonom!

Ostavi komentar