Fanovi ne razlikuju stvarnost od serije: Sulejmana tuže zbog ubistva sina!

Članak objavljen: 25.02.2014 u 10:46 časova


Otkad se u Turskoj emitovala epizoda serije “Sulejman Veličanstveni”, u kojoj po Sulejmanovoj naredbi umire princ Mustafa, producentima pišu uplakani gledaoci.

Mogli smo spasiti Mustafu! Kakav to muškarac mirno gleda dok mu krvnici dave sina, kaže obožavalac koji je već angažovao advokate koji će na sudu u Istanbulu podignuti optužnicu.
Otkad se u Turskoj emitovala epizoda serije “Sulejman Veličanstveni”, u kojoj po Sulejmanovoj naredbi umire princ Mustafa, producenti su zatrpani pismima uplakanih gledalaca.

Samo na Fejsbuku su primili više od 150.000 poruka, a scena davljenja je bila toliko dramatična da je do suza ganula i Halita Ergenča(43), koji je kao Sulejman trebao da odglumi hladnoću.
- Kad je Mustafa rekao ‘oče’, nisam se mogao suzdržati. Zaplakao sam i morali smo sve ispočetka snimati – priznao je glavni glumac.
Producenti su rekli da su očekivali burne reakcije jer je scena u kojoj otac sina osuđuje na smrt bila jako potresna, ali prava tužba za ubistvo ih je sve šokirala. Obožavalac serije Hasan Kos (47) toliko se uzrujao zbog prinčeve smrti da će od Halita tražiti odštetu za duševne boli koje je pretrpeo gledajući dramatičnu epizodu istorijske serije. Smatra da je glumac direktno odgovoran za smrt lika.
- Izgubio je dodir sa stvarnosti. Uveren je da likovi žive danas i ne može mu se dokazati da je reč o prošlosti – kažu producenti.
I glumce je iznenadila burna reakcija gledalaca. Halita na ulici zovu pogrdnim imenima, čak mu dobacuju da je ubica, a Mehmeta Gunsura (38), koji je glumio Mustafu, gledaju sa žaljenjem i govore neka počiva u miru. Halit priznaje da delimično razume gledaoce jer je i njemu ta scena prilično teško pala.
- Kad mi je Mustafa posle mrtav ležao na rukama, moje suze su bile stvarne – rekao je glumac. Dan nakon što je epizoda prikazana u Turskoj, pravi Mustafin grob, koji je zatvoren za turiste zbog restauracije, obišlo je 500 ljudi.
Problema s obožavaocima koji su previše uživljeni u seriju imala je i Mirjem Uzerli (31). Originalnu Hurem je prošle godine, dok je izlazila iz restorana, udarila žena. Rekla je da joj se nije sviđalo Huremino spletkarenje u seriji.
Za one koji se ne sećaju, nešto slično dogodilo se i u Srbije pre dvadesetak godina, kada su obožavaoci serije “Kasandra” unajmili advokata da je “izbavi iz zatvora” kada je lik glumice u seriji u istom boravila.

Izvor: 24sata.hr

Povezane vesti:

Lepša nego ikada: Evo čime se danas bavi Šeherezada (VIDEO)
Bogata naslednica zvezde serije “Sulejman Veličanstveni”
Izgovorila sudbonosno “DA”: Udala se zvezda serije “Sulejman veličanstveni”
“Sulejmanovo” porodično uživanje na jahti

Ostavi komentar