Fulja Zenginer – džepna Venera iz “Ne brini za mene”: Što te ne ubije, ojača te

Članak objavljen: 11.01.2014 u 14:44 časova

Glumica koju su mediji prozvali turskom Džepnom Venerom, otkriva zašto je njezina tvrdoglavost često izluđivala producente nove serije “Ne brini za mene”

Turska serija “Ne brini za mene”, koja se od ponedjeljka 30. decembra prikazuje na RTL-u, verodostojno prikazuje tradicionalni život u ruralnoj Turskoj. Producentska ekipa najavljuje i snimanje druge sezone serije. Jednu od glavnih ženskih uloga dobila je glumica Fulja Zenginer (24). Brineta, koju turski mediji zbog visine od 161 centimetar od milja zovu Džepnom Venerom, na setu se pokazala kao prava profesionalka, čija je tvrdoglavost često zabrinjavala kolege.

“Producent mi je rekao da ću u jednoj sceni morati skočiti s deset metara visoke litice u hladno more. Bojao se da to neću moći izvesti i već je počeo tražiti dvojnicu, ali nisam htela ni da čujem za takav predlog. Mislila sam se: ‘Što te ne ubije, to te ojača’, skupila sam snage i bacila se. Sve je bilo brzo gotovo. Snimatelji su mi pomogli da se brzo izvučem iz hladne vode, a kolege su me na kopnu dočekale s ćebadima i vrućim čajem”, rekla je Fulja.

Svima na setu tek je nekoliko nedelja posle priznala da se boji visine, ali sad je, dodaje, srećna jer joj je posao koji obožava pomogao da se reši strahova koji su je pratili još iz detinjstva.

Glumica je zbog snimanja morala da se preseli na severoistok Turske, što joj nije teško palo. Užurbani Istanbul koji nikad ne spava tako je zamenila mirnim gradićem Hopom.

“U početku sam mislila da ću umreti od dosade, jer sam jako hiperaktivna i uvek se nečim moram zabavljati, ali brzo sam se priviknula na mir i tišinu. Napokon sam imala vremena za čitanje, a najviše sam uživala u šetnjama. Priroda je fantastična. Meštani su me prihvatili kao kćer i svi su me nosili kao kap vode na dlanu. Jedina mana ovog predivnog mesta je predobra kuhinja. Stalno sam jela i kilogrami su se počeli primati pa sam morala početi da džogiram”, smeje se Fulja. Svaki slobodan vikend išla je u Istanbul, a porodica i prijatelji često su je posećivali na setu serije.

“Majka je moja najveća obožavateljka i nedostajala mi je do bola. Možda jesam odrasla, ali teško podnosim razdvojenost od nje. Još sam njena mala princeza”, kaže glumica čiji je otac umro kad joj je bilo samo deset godina.

Majka je, dok je Fulja bila tinejdžerka, radila dva posla kako bi joj osigurala što joj treba. Pre nego što su je primetili turski redatelji i producenti, zvezda serije “Ne brini za mene” studirala je odnose s javnošću, ali nikad nije radila u struci. Televizijski debi imala je u seriji “Doktorlar” iz 2006.

“Svestrana sam i ne bojim se izazova. Nadam se da ću s iskustvom imati sve više poslovnih ponuda u pozorištu i filmu. U seriji ‘Ne brini za mene’ samo sam plakala pa me prijatelji zafrkavaju da bi mi dobro sela i uloga zlobnice. Volela bih snimiti horor”, kaže glumica.

Izvor: 24 sata hr
Foto: Twitter

Povezane vesti:

Izgovorila sudbonosno “DA”: Udala se zvezda serije “Sulejman veličanstveni”
Otkrivamo sve o životu i karijeri Hatidže Šendil!
“Bahar”: Nova turska hit serija na malim ekranima (VIDEO)
Mlada Narin bori se za uspeh: Nova hit turska serija “Milost”!

Ostavi komentar