Halit Ergenč i Berguzar Korel: Spremni smo za još jedno dete!

Članak objavljen: 22.08.2013 u 10:50 časova


Turski glumac Halit Ergenč ovoga leta dobio je dve nedelje godišnjeg odmora te je sa suprugom Berguzar Korel i sinom Alijem otišao u mondensko odmaralište Çeşme, a nakon toga porodica se uputila u Prag, piše 24sata. Par se sada priprema za povratak na posao. Berguzar počinje sa snimanjem druge sezone serije “Karadayi”, a Halit četvrtu sezonu istorijske sage “Sulejman Veličanstveni”. Halit se barem do aprila sledeće godine, kad bi snimanje trebalo da se završi, neće smeti rešiti guste brade koja mu je postala zaštitni znak. Iako mu brada ne smeta, teško mu pada to što zbog strogog ugovora više neće moći redovno da vežba u teretani i da ide na pilates. Prijaju mu pozitivne kritike i stručnjaka i obožavatelja, ali Halit se, priznaje, sve teže nosi sa životom na udaru javnosti, posebno sa paparacima koji su počeli da prate i njegovog sina. “Žao mi je što tako predivan dečak mora da odrasta uz slavne roditelje. Nemamo mira. Svaki intimni porodični trenutak prekidaju nam blicevi fotoaparata“, priznao je Halit jednom prilikom.
Slavni glumac priznaje da su on i supruga Berguzar Korel spremni za još jedno dete. “Ali nas je već nekoliko puta pitao kad će dobiti brata ili sestru. Berguzar i ja želimo da imamo veliku porodicu, ali druga beba će ipak morati da pričeka dok oboje ne završimo aktuelne projekte“, kaže Halit.
Glumac ne skriva ni nežne osećaje prema svojoj majci te kaže: “Nikad nisam upoznao hrabriju i divniju ženu. Majka mi je životni uzor i bio bih najsretniji kad bi jednog dana moja deca jednako govorila o meni. Smejali smo se kad su mi ponudili ulogu Sulejmana jer sam mamu uvek zvao sultanijom svoga srca. Da nije toliko sramežljiva i skromna, možda mi je mogla biti mama i u seriji.”
Pre nego što je postao slavan glumac Halit je okušao sreću u Americi, ali tamo se nije dobro snašao. “Postao sam očajan i depresivan. Imao sam 30 godina i ništa mi nije išlo od ruke. Nisam se snalazio u Americi. Tamo se živi drugačije i čeznuo sam za domovinom. Pio sam da zaboravim probleme”, kaže Halit.

Tekst: Life Content
Izvor: tportal, 24sata.hr

Povezane vesti:

Lepša nego ikada: Evo čime se danas bavi Šeherezada (VIDEO)
Bogata naslednica zvezde serije “Sulejman Veličanstveni”
Izgovorila sudbonosno “DA”: Udala se zvezda serije “Sulejman veličanstveni”
“Sulejmanovo” porodično uživanje na jahti

2 komentara

  1. SARA je ostavio komentar 22/08/2013 u 12:42

    BAS SU SLATKI ZELIM VAM SVE NAJVOJLE!!!

  2. SARA je ostavio komentar 22/08/2013 u 12:43

    BAS STE SLATKI ZELIM VAM SVE NAJBOLJE!!!

Ostavi komentar