Hit serija uskoro na malim ekranima: “Časni ljudi” na TV Nova

Članak objavljen: 16.05.2014 u 21:20 časova

Čast, osveta i nemoguća ljubav u novoj turskoj hit seriji “Časni ljudi” (Karadaji) s Kenanom Imirzaliogluom i Bergezar Korel, koja će uskoro početi da se emituje na novoj TV.

‘Časni ljudi’ prava je zvezda među novim serijama u Turskoj koja se tamo prikazuje od ove jeseni. Serija originalnog naziva “Karadayi” u Turskoj ostvaruje sjajne rezultate gledanosti što je čini najgledanijom serijom u večernjem terminu. Osim atraktivnog sadržaja koji je zaintrigirao brojne gledaoce, serija je okupila sam krem turskog glumišta.

U seriji upoznajemo Mahira koji odrasta kao deo srećne porodice u sedamdesetim godinama 20. veka Njegov otac Nazif, dobar je čovek velikog morala kojeg cene svi u komšiluku osim pokvarenih ljudi i kriminalaca koji ga ne vole. Te večeri kada Mahir objavi veridbu, Nazif je pritvoren zbog ubistva koje nije počinio. Mahir postaje glava porodice i posvećuje se pronalasku pravog ubice pod cenu sopstvene sreće. Njegovu potragu za pravdom ometa priča o nemogućoj ljubavi sa sutkinjom koja odlučuje o sudbini njegovog oca…

Izvor: Sapunice.net

Povezane vesti:

Ezelova romansa sa verenicom Bali bega
Ezel ponovo na suđenju: Jedva čekam da se ovaj cirkus završi
Kraj prve sezone: “Karadaji” odlazi na pauzu
Sulejman u žalosti: Halitu Ergenču umrla majka

Ostavi komentar