Hurem naterala kolegu da potpiše otkaz!

Članak objavljen: 18.12.2015 u 10:00 časova

Turska serija “Kraljica noći” još nije počela da se prikazuje, a već mesecima puni stupce bosforskih tabloida. Reč je o projektu kojim se Merjem Uzerli vraća na male ekrane, ruku pod ruku sa Muratom Jildirimom i to u priči o ljubavnom trouglu u koji su upleteni otac, sin i mlada, prostodušna žena. Znalo se da će Merjem i Murat odigrati glavne uloge čim je serija zvanično najavljena, a nešto kasnije saopšteno je da će se u koži oca glavnog junaka naći cenjeni Mehmet Aslantug, za koga se, dok je snimao “Nasleđe jedne dame”, šuškalo da je bio u zabranjenoj romansi sa 17 godina mlađom Ozgu Namal.

Zbogom, kraljice

Međutim, prošlog meseca odjeknula je vest da je vremešni glumac napustio seriju i to nekoliko dana pre nego što je sa ekipom trebalo da otputuje u Francusku, gde su snimljeni promotivni klipovi i materijal koji će biti korišćen u prvim epizodama. Medijima nije bilo teško da pronađu izvore iz produkcije raspoložene za priču, te se vrlo brzo saznalo da je glavni krivac za njegov odlazak ni manje ni više nego Merjem Uzerli!
“Svima je već dobro poznato da je ona odbila nekoliko scenarija i da je produkcija prošla pravu golgotu dok diva nije bila zadovoljna finalnom verzijom priče”, ispričao je član produkcije, dodajući da je to bio samo početak.

Šta se dalje dešavalo, pročitajte u novom broju “TV Novela”!

Povezane vesti:

Bogata naslednica zvezde serije “Sulejman Veličanstveni”
Hurem uživa u prvim letnjim danima u društvu ćerkice
“Hurem” staje na ludi kamen?!
Zbog ovih lepotica su i muškarci gledali turske serije

Ostavi komentar