Ibrahim Čelikol: Volim žene koje odišu samouverenošću!

Članak objavljen: 13.12.2013 u 14:21 časova


Kada bi trebalo prebrojati koliko se turskih sapunica izvrtelo na programima naših nacionalnih televizija sada bi to već bio zahtevan zadatak. Svaka nova sapunica donese i neko novo glumačko ime ili barem ime koje dosad nismo gledali. To je ovaj put Ibrahim Čelikol koji u seriji “Milost” što se trenutno prikazuje na Novoj TV igra Firata Kazana. Ibrahim takođe igra u mini-seriji “Pad Carigrada”, jednom od najskupljih projekata u turskoj filmskoj produkciji koji se trenutno emituje na RTL televiziji.
Ibrahim je zahvaljujući seriji “Milost” postigao veliku popularnost piako je i pre igrao glavne uloge.
Jako mi se svideo scenario za seriju, a naročito lik Narin koju igra kolegica Ozgu Namal. Bio sam uzbuđen što ću oživeti Firata i njihovu ljubav. A kada je moja sestra čula da će se serija zvati “Milost”, rekla je da sam pronašao seriju baš za sebe jer je po njoj upravo milost najznačajnija osobina mog karaktera – izjavio je Ibrahim koji se rodio na 14. februara 1982. godine. On ipak sam za sebe neće reći da je milostiv jer mu je teško da govori o sebi. Za kolegicu Ozgu iz “Milosti” ima samo reči hvale.
Ona je izvrsna glumica koja širi pozitivnu energiju pa je s njom odlično raditi. A i stvorena je za ulogu Narin – kaže glumac.
Kada je imao 18 godina, ostao je bez oca pa je preuzeo brigu za majku i sestru. Škola ga nikada nije previše zanimala i iskreno priznaje da je više bio oko nje nego u njoj, a kako bi zaradio novac, bavio se manekenstvom.
Nikada ne bih mogao kao Firat imati monoton posao i raditi u kancelariji. Nisam podnosio da sedim u školi. Ja sam čovek za planinarenje, avanture, sport. U školi sam bio i pomalo zločest te bih samo čekao kada će zvoniti da idem vnapolje. Ipak učitelji su me voleli, iako sam išao i na disciplinsku komisiju – kazao je Ibrahim u jednom intervjuu.
U tinejdžerskim godinama igrao je košarku, a zna da svira i klarinet. Neko vreme je nameravao da se bavi i prodajom tekstila, a onda mu je došla ponuda za prvu ulogu u seriji “Pars: Narkoterör”.
Nikada više nisam poželeo da se bavim tekstilom. Znam da mi gluma nikada neće dosaditi jer svaka nova uloga je nova igra, a kada ste videli dete kojem je dosadilo da se igra? – kaže zgodni glumac.
Njegov lik u seriji u životu je postigao sve što je želeo, a Ibrahim kaže da mu je baš to sličnost s Firatom.
U životu imam sve što sam želeo, a najvažnije od svega je da sam dobra osoba. Barem tako mislim. I vrlo je važno biti pozitivan jer s takvim stavom sve ide lakše. Ali kada kažem da imam sve, ne mislim na materijalne stvari jer naravno da ne mogu da priuštim baš svaku glupost. No to me i ne zanima – kaže glumac. Uprkos slavi, stoji čvrsto na zemlji.
Život me odveo prema glumi, nikada nisam mislio da ću se time baviti. Ne mislim da sam lično talentovan glumac i svaki dan učim nešto novo – iskren je Ibrahim. Slobodno vreme koristi za druženje sa porodicom i prijateljima te rekreaciju – svako jutro trči.
Pazim na pishranu i trudim se da živim zdravo. Dosta sam smršao i trenutno sam zadovoljan svojim izgledom. Jednog dana bih voleo imati svoju sportsku školu – kaže Ibrahim. Velika su mu ljubav i životinje, posebno psi i ima nekoliko kangalskih pasa.
Avanturistički duh otkriva i kada priča šta ga u životu pokreće.
Neizvesnot šta će biti sutra daje mi neku euforiju. Stalno se nešto preokreće. Bio sam košarkaš, a onda sam završio kao glumac i to je definitivno najveći preokret u mom životu – kaže Ibrahim koji je u junu prekinuo romansu s kolegicom Deniz Čakir koja je u seriji “Sulejman Veličanstveni” igrala sultaniju Šah. Ibrahim i Deniz upoznali su se 2011. godine na snimanju serije “Iffet”, a vezi je došao kraj nakon što je Ibrahim odradio snimanje prve sezone “Milosti”. Dok je on trenutno i dalje samac, ili barem svoju novu vezu dobro skriva od medija, Deniz turski paparazzi svako malo uhvate na romantičnim večerama.
Volim osećaj ljubavi i volim žene, a privlače me one koje odišu samouverenošću i koje su zabavne i vesele. Uvek sam na neki način zaljubljen, ali to ne znači i da sam u vezi – rekao je Ibrahim u nedavnom intervjuu.

Izvor: vecernji.hr
Foto: Nova TV

Povezane vesti:

Hurem naterala kolegu da potpiše otkaz!
Ibrahim Čelikol: Sve recke zgodnog nasilnika!
Ljubavni leksikon: Turska fam fatal!
Ibrahim Čelikol: Prija mi pažnja obožavateljki!

Ostavi komentar