Intimne ispovjesti popularne turske glumice Hatidže Sendil!

Članak objavljen: 26.10.2014 u 17:00 časova

Zvezdu serije “Dila” Hatidže Sentil, napali su na Instagramu zato što voli pse. Glumica je na svom Instagram profilu objavila je fotografiju na kojoj pozira s dečkom Burakom i njihovim psom Badijem.

Jedna osoba koja prati njezinu stranicu ispod fotografije napisala je:“Neverovatni su mi ljudi koji žive sa psima, odvratno!”, što je poznatu glumicu prilično iznerviralo.

“S kojim pravom koristiš ovako prikriveno zlonameran izraz da izjaviš nešto vezano za moju sreću, zadovoljstvo, trenutak i život? Brini se za sreću u svom životu pre nego što kreneš da kritikuješ tuđe živote i da širiš svoju zlobu prema nevinim bićima koja nas trebaju. Čistoća se nalazi u ljudskoj savesti i srcu, a ne na naslonjaču ili tepihu u kući. Kao i u stubovima vere, ali ti to očito još nisi naučio”, komentarisala je  Hatidže.

Nakon što je njena izjava rasplamsala podeljena mišljena u Turskoj, mlada glumica se pokušala opravdati.

“Ko može reći tako nešto, ne verujem! Znam da se ne bih smela nervirati, ali moram uzvratiti. Ne mogu to samo tako pustiti”, rekla je ona.

Seksepilna glumica je u jednom momentu postala vezana za konje sa kojima je radila tokom snimanja poplarne serije.

“Za vreme snimanja serije “Dila” puno sam jahala i tako se naviknula na konje. Sad više ne mogu bez njih, tako da često jašem. Konji su mi postali najbolji prijatelji. Svesna sam da mi tako snažna životinja može nauditi ako se naljuti, ali ako je poštujete, nema razloga za paniku”, objašnjava Hatidže.

Atraktivna glumica je bila mis turske ali više ne posećuje revije jer, kaže, svet mode doživljava isključivo kao hobi. Iako su je gledaoci proglasili jednim od najlepših lica sa malih ekrana, glumica ne voli kad je zovu seks simbolom.

“Ne želim biti rob lepote. Nikad se nisam opterećivala kilogramima, dizajnerskom odećom i nevažnim stvarima kojima nas bombardiraju modni časopisi. Rastužim se kad vidim devojčice koje već u vrtiću i osnovnoj školi oponašaju starlete koje se mogu pohvaliti samo umetnim izgledom”, kaže glumica i dodaje da nikad nije bila na dijeti jer je prirodno vitka, a na sebi ne bi menjala ništa jer voli biti prirodna.

“Sebi sam najlepša bez šminke, u staroj trenirci i tenisicama”, istakla je Hatidže. Zbog uloge u seriji “Dila” ipak je izgubila nekoliko kilograma, ali ne svojom voljom.

Autor: Life Content

Foto: Facebook

Povezane vesti:

Zbog ovih lepotica su i muškarci gledali turske serije
Merjem Uzerli pukla u Turskoj!
Otkrivamo tajne sa seta “Crne ruže”!
Ekskluzivno: Gulčin Tunčok otkriva sve!

Ostavi komentar