Iza kamere: Mehmet Akif Alakurt vas vodi kroz vilu fatalnog Boran-age!

Članak objavljen: 15.01.2014 u 20:01 časova


Turska serija “Sila” nastavlja da okupira pažnju gledalaca i postiže rekordne rezultate u našoj zemlji, a šarmantni Mehmet Akif Alakurt prošetao je sa gledaocima kroz vilu fatalnog Boran-age, vladara plemena Gendžo. Ako ste se pitali kako izgleda ubedljiva i strastvena ljubavna priča Sile i Boran-age iza objektiva te kako se mnogobrojna glumačka ekipa druži u momentima pauze i koliko su međusobno bliski, pravi je momenat da vam otkrijemo.

Šarmantni Mehmet sprovešće vas kroz omiljenu prostoriju Boran-age, pokazati koje mu je mesto u raskošnoj vili Gendžo najdraže, kakav je prema obožavateljkama te gde se glumci serije Sila odmaraju posle napornih setova, ali i otkriti kako se uveče svi zajedno okupe i gledaju epizode koje su se u vreme snimanja premijerno emitovale na turskoj televiziji. Ekipa je na projektu “Sila” radila dve godine u okolini istorijskog grada Mardina, od 2006. do 2008., a uspeh koji je serija postigla i dalje je rekordan. Mnogima je promenila život iz korena, a lokacije na kojima je snimana postale su vrlo brzo popularne turističke destinacije.

Džansu Dere i Mehmeta Akifa Alakurta lansirala je među najtraženije turske glumce, a emitovanje na televiziji Pink dokazuje da i posle nekoliko godina popularnost najuspešnije turske sapunice ne jenjava. Baš kao i u susednim nam državama za vreme emitovanja, za “Silom” je i na teritoriji naše zemlje zavladala prava euforija!

U priloženom prilogu Dnevnik.hr-a ćete saznati i kako su glumci reagovali na popularnost serije te kako su ih njihovi prijatelji iz Istanbula doživljavali, budući da su duži period zbog udaljene lokacije snimanja bili izolovani. Pogledajte video.

Izvor: svetplus
Foto: Facebook
Video: YouTube/Dnevnik.hr

Povezane vesti:

Džansu Dere: Opet bih ljubila Sulejmana
Džansu Dere: Slaba na seksi matorce!
Mehmet Akif: Blistava karijera zapečaćena neuspesima!
Turski glumci: Preko skandala do zvezda!

Ostavi komentar