Kao pas i mačka: Glumci serije “Sila” u zavadi dve godine?!

Članak objavljen: 23.12.2013 u 16:17 časova

Dok je tamošnja javnost brujala o tome kako su zapravo njih dvoje u ljubavnoj vezi, stvarnost je bila malo drugačija.

Glavni glumci turske hit serije “Sila”, Džansu Dere i Mehmet Akif Alakurt, su se na snimanju najviše – mrzeli. Dok je tamošnja javnost brujala o tome kako su zapravo njih dvoje u ljubavnoj vezi, stvarnost je bila malo drugačija.

Džansu je otkrila da je Mehemt prema njoj bio veoma strog i da ju je gledao kao najvećeg neprofesionalca, ali da se trudila da mu ne ostane dužna.

“Pred svima me vređao i zvao lenčugom jer sam nekoliko puta zbog gužve zakasnila na posao”, jadala se glumica.

“Nije mu se sviđalo ni što je bivši dečko dolazi po mene na posao. Zbog toga sam u njegovim očima bila najveći neprofesionalac. Nisam mu ostala dužna. Takvog grubijana koji nimalo ne poštuje žene i misli da im je mesto za šporetom trebalo je spustiti na zemlju. Komunicirali smo samo kad smo imali zajedničke scene”.

Da priča čuvene Sile nije daleko od istine potvrdio je i Boran. Glumac je na kraju snimanja serije rekao da postoji mala verovatnoća da će opet raditi sa Džansu.

“Džansu nije osoba sa kojom bih privatno družio. Nismo slični ni po karakteru ni po životnim stavovima. Dve godine smo proveli zajedno na snimanju i ni u čemu se nismo slagali, tako da ne verujem da ću ponovo raditi sa njom”, bio je jasan Mehmet.

Inače, za Mehmeta ali i Džansu je serija “Sila” bila odskočna daska pa njihova polpularnost od tada vrtoglavo rasla. Njih dvoje uvek rade na najboljim projektima, reditelji se otimaju oko njih i za to uzimaju najviše novca. Ipak, u Turskoj i danas postoji verovanje da su njih dvoje čak i mržnju dobro odglumili.

Izvor i foto: Novosti

Povezane vesti:

Džansu Dere: Opet bih ljubila Sulejmana
Džansu Dere: Slaba na seksi matorce!
Ljubavni leksikon! Boran iz serije ”Sila”: Sve recke seksi zavodnika!
Uskoro serija “Hrabrost”: Hurem ipak bolja od Sile

Ostavi komentar