Kod njega nema za džabe: Kivanč Tatlitug tražio honorar za učešće u dokumentarcu

Članak objavljen: 03.05.2014 u 12:06 časova

Zvezda serija “Gumuš” i “Ezel” Kivanč Tatlitug je od grčke rediteljke Pašalidou, koja snima dokumentarce o turskim tv serijama, tražio pozamašnu sumu novca.

Grčka rediteljka Nina Maria Pašalidou snimala je dokumentarni film o turskim tv serijama sa glumcima kao što su Halit Ergenč, Beren Saat, Merjem Uzerli, bez ikakve nadoknade, dok je Kivanč Tatlitug za svoje učešće tražio veću sumu novca.
Uspeh turskih serija u arapskim zemljama poslednjih godina privukao je pažnju Grka. Ovaj fenomen Pašalidou je želela da prikaže u svom dokumentarnom filmu u kome su volonterski dali svoj doprinos Halit Ergenč, Berguzar Korel, Merjem Uzerli, Beren Saat i Songul Oden.
Grčka rediteljka Nina Pašalidou saznavši da Kivanč Tatlitug ima ogroman broj fanova u arapskim zemljama ponudila mu je da učestvuje u ovom projektu. Međutim, Kivanč je tražio poveću sumu novca za učešće u filmu. S obzirom na to da je budžet za film ograničen, Kivanč se neće naći u njemu.
Film u kome je obuhvaćeno 12 zemalja traje 1 sat i 58 minuta i proteklih dana je prikazan u Grčkoj, a očekuju ga i razni festivali.

Izvor: Prva
Foto: Facebook

Povezane vesti:

Stao na ludi kamen: Oženio se Ezel
Upoznajte devojku koja je osvojila turskog Breda Pita
Oženio se turski Bred Pit: Majka nije prisustvovala venčanju
Ekstra: Oni su poreklom s ovih prostora!

Ostavi komentar