Koga zvezde turskih serija ljube u stvarnom životu?

Članak objavljen: 01.01.2014 u 11:49 časova


Činjenica je da su strastvene i dramatične sapunice ispreplitane nesrećnim ljubavima itekako interesantne, ali ipak je stvaran život još interesantniji od skrojenog. Pitate se koga ljube glavni junaci turskih serija?
Halit Ergenč, zvezda popularne telenovele “Sulejman Veličanstveni” tri godine je u braku sa koleginicom Berguzar Korel koju trenutno gledamo u seriji “Karadaji”, a dugo se šuškalo da su se u njegovom zagrljaju našle i Mahidevran, Hurem i Šah, poznate našem gledalištu takođe iz istoimene serije. Ni to nije sve. Medijima se brzo raširila i vest da je navodno “veličanstveni” Turčin zaveo i 33-godišnju Džansu Dere, koja je gostovala u “Sulejmanu”, a trenutno je možemo gledati u ulozi glavne junakinje sve rekordnije “Sile”. Iako se dugo nagoveštavalo da je Halit čak nekoliko puta prevario svoju izabranicu, glumac nije potvrdio nijedno neverstvo.

Nekadašnja manekenka i misica, sada najtraženija turska glumica Džansu Dere, tokom snimanja serije “Sila” bila je u dugoj vezi sa Džamom Jilmazom sa čijom se ljubomorom fatalni Boran-aga nije mogao nositi, pa se glumački par često sukobljavao na setovima. Ubrzo je usledio raskid.

S druge strane, zvezda “Sile” se navodno našla u zagrljaju čuvenog Ezela (Kenan Imirzalioglu) sa kojim je glumila u istoimenoj hit seriji, a posle toga je, prenose mediji, imala flert sa Mehmetom Akifom Alakurtom (Boran-aga). Neodoljivi Mehmet (34), bivši najbolji model Turske, nije se uspešno nosio sa činjenicom da nije osvojio Džansu pa je ubrzo počeo da širi tračeve o njoj te je na svim naslovnicama stajalo kako se Sila i Boran-aga, uprkos sličnostima i ubedljivoj ljubavnoj priči na malim ekranima, u stvarnom životu zapravo ne podnose.

Markantni Mehmet koji je u rekordnom roku zaludeo pripadnice nežnijeg pola širom regiona, u privatnom je životu verio lepu glumicu Lejlu Bašak, koja u “Sili” glumi njegovu prvu suprugu Jezdu. Bili su zajedno dve godine, nakon čega su raskinuli veridbu.

I, za kraj, vratimo se na glavnog junaka “Ezela”. 39-godišnji Kenan Imirzalioglu, takođe jedan od najtraženijih modela Turske, privatno je bio u vezi sa Zejnep Bešerler koju je navodno ostavio zbog Džansu. Upoznali su se na snimanju serije “Sumrak”, a u ljubavi su uživali čak šest godina.

Popularnost turskih serija na Balkanu raste iz dana u dan, a buran život turskih zvezda i miljenika sa malih ekrana sve je uzbudljiviji. Stoga, pratićemo ih i u Novoj 2014. kako bismo saznali šta su nam lepa Sila, neodoljivi Boran, veličanstveni Sulejman i hrabri Ezel pripremili.

Izvor. svetplus
Foto: Facebook

Povezane vesti:

Lepša nego ikada: Evo čime se danas bavi Šeherezada (VIDEO)
“Sulejmanovo” porodično uživanje na jahti
Stiže nova serija: Šeherezada i Sulejman ponovo glume zajedno
Gde je danas najpoznatiji sultan s malih ekrana?

1 Komentar

  1. jj je ostavio komentar 01/01/2014 u 21:56

    popularisete jeftini junk…bljak

Ostavi komentar