Magnet za publiku: “Sila” obara rekorde gledanosti turskih serija u Srbiji ikada!

Članak objavljen: 19.12.2013 u 15:04 časova


Osim što je u nedelju oborila rekord gledanosti prve epizode neke turske serije u Srbiji ikada prikazane, nova serija “Sila” nastavlja da osvaja publiku u našoj zemlji.

Kako statistički podaci govore, prvu epizodu “Sile” gledalo je čak 14,01 odsto gledalaca, čime je postavljen novi rekord u Srbiji. Pored toga, gledanost stalno raste, pa je već nakon nekoliko dana seriju gledalo čak 15,34 odsto publike.

Naime, tokom istovremenog emitovanja, serija u kojoj glavnu ulogu igra prelepa Džansu Dere kraj Mehmeta Alakurta, ostvarila je daleko veći broj gledalaca što se do sada u istoriji merenja gledanosti nije događalo tako često. Budući da se gledanost tokom trajanja serije uvećava za još, u proseku 30%, dok obično uz poslednju epizodu bude najveći broj gledalaca.

Ova pojava govori da će “Sila” biti največi hit u 2014. godini budući da je snimljen veliki broj epizoda i da će se one na TV “Pink” emitovati duže od osam meseci. I u Srbiji se još jednom pokazalo zbog čega je ova saga najuspešnija turska serija.

Da podsetimo, osim u Turskoj, “Sila” je bila ubedljivo najgledanija serija i u Hrvatskoj, Slovačkoj, Grčkoj i drugim zemljama u kojima je emitovana.

Autor: Life Content

Povezane vesti:

Džansu Dere: Opet bih ljubila Sulejmana
“Dnevnik ljubavi”: Nova turska serija uskoro na Prvoj TV! (VIDEO)
Džansu Dere: Slaba na seksi matorce!
Crna Ruža: Nova serija na našim kanalima

3 komentara

  1. ja je ostavio komentar 19/12/2013 u 17:09

    Niti sam gledala, niti planiram. Uzalud gubljenje vremena. Nije da nikad nisam gledala tursku seriju, vec iz iskustva pisem :)

  2. sasha je ostavio komentar 19/12/2013 u 17:18

    sve turske serije daju uskoro cemo I mi postati turci…..

  3. buca je ostavio komentar 23/12/2013 u 18:15

    a dali znate da su ziveli turci kod nas 500 godina pa sad vam nevaljaju turci

Ostavi komentar