Merjem Uzerli: Najbolja piletina jede se u srpskom restoranu

Članak objavljen: 17.09.2014 u 15:22 časova


Popularna glumica turskog porekla koju je proslavila uloga sultanije Hurem u seriji „Sulejman Veličanstveni“, posle burnog perioda zbog snimanja i preokreta u privatnom životu, danas živi u glavnom gradu Nemačke, kao sav normalan svet.

Iako omiljena među milionima ljudi, u više desetina zemalja u kojima se emituje serija „Sulejman Veličanstveni“ Merjem Uzerli (32) u jednom momentu napušta snimanje serije i iz Istanbula se vraća rodni grad, Berlin. Usledila je prava životna drama u emotivnim odnosima iz koje ona izlazi kao pobednica, bogatija za ćerku Laru, koja je plod sada već njen bivše ljubavi s turskim biznismenom Ateš Džanom.

U ekskluzivnom intervjuu za „Blic“, Merjem govori samo i isključivo o lepim događajima i sreći u kojoj uživa. Tu su i planovi za budućnost.

- Dosta je odmora! Krajem septembra putujem u Emirate, gde ću u prisustvu brojnih novinara iz Evrope, Amerike i drugih delova sveta potpisati ugovor s tamošnjim televizijskim kanalom MBC, koji će u koprodukciji s jednom televizijom iz Turske u Istanbulu snimati novu seriju, kaže Merjem.

Ponovo ćete biti Hurem?

- Završila sam s Hurem! Ovo će biti serija o modernoj ljubavi sa Bosfora i apsolutno nema dodirnih tačaka s tematikom iz serije u kojoj sam tumačila lik sultanije Hurem.

Nedostaje li vam Hurem?

- To je definitivno lik koji je bio prekretnica u mom životu! Glumila sam i ranije, kako u Turskoj, tako i u Nemačkoj, ali uspeh tih uloga je bio minoran u odnosu na Hurem. Osećanja su mi još uvek pomešana i verovatno će trebati još vremena da sve dođe na svoje mesto.

U kakvim ste odnosima sa ocem svoje ćerke Lare?

- Divno je u Berlinu! Upravo smo se vratile s letovanja, uživale smo na obalama Španije, bile smo i u Maroku, i bilo je fenomenalno, da ne kažem veličanstveno!
Ipak, nećete večno moći da izbegavate odgovore na ovo pitanje.
- Dogovorili smo se da tokom ovog razgovora pričamo samo o lepim stvarima.

Kako ste se snašli u ulozi majke?

- To je najlepša uloga koju je život mogao da mi podari! Sada ne mogu da zamislim sebe drugačije, samo kao majku. Uživam u svakom mogućem momentu i zahvaljujem se gospodu što mi je podario Laru.

Gde se bolje osećate, u Istanbulu ili Berlinu?

- Oba grada su moja. U Turskoj su moji koreni, tamo je jedan deo moje duše, ali u Nemačkoj je moja porodica, ovde su moji prijatelji, tu sam odrasla i jednostavno, moj život je ovde.

U Srbiji ste veoma popularni, idol ste mnogim devojkama i ženama koje vas željno iščekuju. Je li Srbija na mapi zemalja koje želite da obiđete?

- Imam jako puno prijatelja iz Srbije ovde u Berlinu, i više puta su mi pričali koliko me ljudi u Srbiji vole. I najbolja piletina u Berlinu može se jesti u jednom srpskom restoranu, a mogu samo da zamislim kakva je hrana tamo. Nadam se da će mi se pružiti prilika da posetim Beograd i Srbiju.

Izvor: Blic
Foto: Life Content

Povezane vesti:

Bogata naslednica zvezde serije “Sulejman Veličanstveni”
Izgovorila sudbonosno “DA”: Udala se zvezda serije “Sulejman veličanstveni”
Hurem uživa u prvim letnjim danima u društvu ćerkice
“Hurem” staje na ludi kamen?!

Ostavi komentar