Najgledanija serija u Turskoj “Paramparčad” od večeras na Prvoj TV!

Članak objavljen: 18.07.2016 u 15:08 časova

Neverovatna priča o teškim izborima i velikoj roditeljskoj ljubavi
Od večeras, radnim danima u 21.30 časova na Prvoj TV 

Dve nesrećne sudbine se ukrštaju i povezuju dva potpuno različita sveta. S jedne strane samohrana majka koja pokušava da obezbedi dobar život za svoju četrnaestogišnju ćerku. S druge strane oženjen muškarac koji ima dvoje dece, dobar otac, uspešan biznismen ali nesrećan.

Večeras u 21.30h na Prvoj počinje hit turska serija „Paramparčad“ koja je osvojila publiku i oborila sve rekorde gledanosti ne samo u Turskoj već i u svim zemljama u kojima se emituje. Rađena u vrhunskoj produkciji, serija prati priču junaka čija sudbina nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Odlična glumačka ekipa predvođena je popularnim Erkanom Petekajomom kojeg gledaoci pamte kao čuvenog kapetana Alija iz serije „Kako vreme prolazi“ i višestruko nagrađivanom glumicom Nurgül Yesilçay koju smo pratili u seriji “Ljubav i kazna”.

Gulseren je skromna mlada žena koja je predana majka svojoj kćeri. Nakon velike tragedije koja ju je zadesila našla se u zabranjenom ljubavnom odnosu s Džihanom, oženjenim i uspešnim poslovnim čovekom. Njegova supruga Dilara potiče iz bogate porodice ali njihov brak je nesrećan i Džihan polako gubi nadu da će pronaći pravu ljubav o kojoj je uvek maštao.

Igrom sudbine i nesrećnim spletom okolnosti, sudbine dve žene i jednog čoveka se spajaju kada prava istina izađe na videlo. Pre petnaest godina Gulseren i Dilara su rodile svoje ćerke u istoj bolnici. Njihova su prezimena slična pa je nespretna medicinska sestra, zamenivši dve devojčice, zauvek promenila njihovu sudbinu. Nekon nekoliko godina, Džihanova i Dilarina ćerka doživela je tešku saobraćajnu nesreću te doktor od njih uzima uzorke DNK.

Kako istina polako izlazi na videlo, između dve porodice nastaju problemi, s obzirom na to da su njihovi društveni i ekonomski statusi potuno različiti. Ti problemi zbližiće Džihana i Gulseren. Između njih ubrzo počinju da se razvijaju osećanja kojima ne mogu da se odupru.

Džihanova supruga Dilara odlučila je da bi bilo najbolje da njihova biološka ćerka dođe da živi sa njom i Džihanom kako bi mogla da uživa u čarima raskošnog života. Džihan misli da to ne bi bilo u redu prema Gulseren koja je odgajila njihovu biološku ćerku. Dok Džihan i Gulseren pokušavaju da nađu najbolje rešenje, između njih dvoje jača ljubav.

Zanimljivosti:
Osim intrigantne priče i odličnih glumaca, seriju karakteriše visoka produkcija u koju je uključena vrhunska ekipa. U produkciji serije radilo je čak 130 osoba. Pojavljuje se 30 glumaca u stalnim ulogama, do 20 sporednih glumaca, 300 statista i čak 27 različitih lokacija u svakoj epizodi. Uz tri glavne lokacije koje uključuju Gulsereninu kuću i Džihanovu luksuznu otomansku vilu na azijskoj strani Bosfora, koristilo se još 14 dodatno izrađenih setova, a snimalo se i u brojnim parkovima, restoranima, radnjama, bolnicama, pa čak i u pravom zatvoru.

Uloge:
Nurgül Yesilça – Gulseren
Erkan Petekkaya – Džihan
Ebru Ozkan – Dilara
Alina Boz – ćerka Hazal
Leyla Tanlar – ćerka Džansu
Režija: Ömür Atay
Originalan naziv: Paramparça

Izvor i foto: Prva TV

Povezane vesti:

Večeras u seriji “Paramparčad”: Alper ucenjuje Džihana
Večeras u seriji “Paramparčad”: Gulseren pobesni kada ugleda Hazaline poklone
Večeras u seriji “Paramparčad”: Dilara se sastaje sa Hazal
Večeras u seriji “Paramparčad”: Gulseren upoznaje svoju biološku ćerku

Ostavi komentar