“Ne brini za mene”: Nova turska serija od večeras na RTL televiziji!

Članak objavljen: 30.12.2013 u 19:01 časova


Nova turska akvizicija RTL Televizije je dramska serija “Ne brini za mene’” (orig. Benim Icin Uzulme) koja prati priču o dve tragične ljubavi – jednoj zabranjenoj od strane tradicije, dok će druga razoriti živote dvojici najboljih prijatelja. Sinan (Čaglar Ertugrul) je izgubio oca dok je još bio dete. Tokom nevremena na otvorenom moru, samo su se on i očev prijatelj Sahin (Unal Silver) spasili od smrti. Zbog osećaja grižnje savesti što nije uspeo da spase i oca, Sinan odlazi iz sela. Tamo se nije vraćao sve do završetka fakulteta i odslužene vojske. Sada već bogatog Sahina razveseliće Sinanov povratak u rodni kraj, a u zahvalu što mu je spasio život, Sahin zapošljava Sinana na vrlo visokoj poziciji u svojoj tkompaniji.

Za Sinana se povratak kući učinio savršenim, sve dok nije upozna Sahinovu drugu suprugu, prekrasnu Bahar (Ojku Celik). Oboje će doživeti ljubav na prvi pogled te će pokušati da učine sve kako bi je zadržali, uprkos zabrani tradicionalnih društvenih normi. Svaki slobodni trenutak provodiće zajedno, a ubrzo će se upustiti u strastvenu i vrlo opasnu vezu. Iako će kriti svoju ljubav, netrpeljivost njihovih porodica pojačaće nov problem – Baharin brat Harun (Eren Hacısalihoglu) i Sinanov brat Nijazi (Tansel Ongel) zaljubiće se istu devojku, Buke (Fulya Zenginer), koja je u njihovo selo došla kao ispomoć u berbi čajevca. U želji da naudi Nijaziju, koji silno želi da zaprosi Buke, njen problematični bratić Serhat slučajno će ubiti Sinanovog i Nijazovog mlađeg brata. Zabranjena veza udate žene, mržnja među nekada vrlo bliskim porodicama i ljubav Turčina i kurdske devojke mogli bi junake ove priče dovesti do tragičnog završetka.

Prva sezona serije „Ne brini za mene“ postala je najveći uspeh turske televizijske kuće ATV, gde je svoje emitovanje započela u novembru 2012. pa sve do do kraja sezone u junu ove godine. Međutim, konkurentska televizija Show TV zainteresovala se za nastavak serije i na vreme otkupila prava za prikazivanje novih, još zanimljivijih epizoda koje se snimaju u gradovima Hopi, Rize, Trabzonu i Krasu (na obali Crnog mora na samom istoku Turske), te gruzijskom gradu Batumiju. Glavne uloge u turskoj verziji Romea i Julije, odnosno Bahar i Sinana, tumače lepa Oyku Celik i novo glumačko lice u turskoj kinematografiji, Caglar Ertugrul. I dok se ovu iskusnu glumicu prekrasnih očiju hvali zbog glumačkih sposobnosti, zgodnog Caglara, koji je pre serije snimio samo film “Planina”, turski mediji vrlo rado upoređuju s američkim kolegom Džejkom Gilenhalom. Ostale uloge u ovoj seriji tumače Fulya Zenginer, Tansel Ongel, Bejazit Gulercan, Unal Silver, Sacide Tasaner, te Eren Hacisalihoglu, Rana Cabbar, Selin Sekerci i Sevket Capkınoglu.

Ovo je priča o ljubavi koja se događa samo jednom u životu! Ne propustite novu tursku dramsku seriju ‘Ne brini za mene’ koju RTL Televizija donosi na male ekrane već od ponedjelka 30. decembra u 21:10 sati!

Izvor: sapunice.net

Povezane vesti:

“Dnevnik ljubavi”: Nova turska serija uskoro na Prvoj TV! (VIDEO)
Crna Ruža: Nova serija na našim kanalima
Zvala se Feriha: Serija koja je osvojila milione gledalaca sada i kod nas
Elif: Nova turska serija koja će vas osvojiti

Ostavi komentar