Nebahat Čehre: Ne padam u očaj zbog neispunjenih snova!

Članak objavljen: 22.03.2014 u 14:35 časova


Ikona turskog glumišta, koja je za deset godina sredinom prošlog veka snimila više od stotinu filmova i okitila se titulom najlepše žene Turske, glumica Nebahat Čehre (69), ovih dana uhodava se u lik majke u novoj seriji “Crni novac i ljubav”, gde glumi sa Enginom Akjurekom i Tubom Bujukustun. Kako kaže, rad u takvom društvu pravo je zadovoljstvo, a nova uloga donela je i mnoge sumnje u njenom životu.
- Do sada sam uvek igrala snažne i agresivne ženo, često negativke, a sada sam se prvi put našla u poziciji da budem nežna i krhka majka, zaštitnica tri prelepa deteta. Lagala bih ako bih rekla da to nije probudilo u meni materinski instinkt. U poslednje vreme sve češće žalim što se i u životu nisam oprobala u ulozi majke, ali prošlost ne može da se promeni. Nisam od onih koji kukaju. Nastojim da uvek budem što realnija i uživam u trenutku, a ne padam u očaj zbog neispunjenih snova – ističe Džehre, napominjući da je nedavno prvi put u životu u spavaću sobu unela televizor.
- Sama sam od 1994. godine. Kažu da čovek mora da podeli život sa drugim bićem, ali smatram da je samoća ponekad bolja od pogrešnih izbora. Slobodnog vremena nemam mnogo, a kada ugrabim koji trenutak uživam u samoći – izležavam se doručkujući u krevetu, nedavno sam u spavaću sobu unela televizor, čitam magazine, družim se sa prijateljima, rođacima i njihovom decom,. Ne mogu reći da sam nesrećna, jer sam ispunila život i ne žalim ni za čim. Još mi nije vreme za penziju – poručuje čuvena Valide sultanija.

Izvor: Sapunice.rs

Povezane vesti:

Majka Sulejmana Veličanstvenog: Živim bez ljubavi već godinama unazad
Lepa Asi objašnjava: Svet je krojen po meri muškarca
Ekskluzivno: Merjem Uzerli u potrazi za partnerom! Niko je neće!
Štedi na kostimima: Tuba Bujukustun ne menja bikini

Ostavi komentar