Nebahat Čehre o ulozi u seriji “A.S.K”: Nisu bili u stanju da iskoriste glumca mog kalibra!

Članak objavljen: 26.12.2013 u 17:32 časova


Kad je objavljeno da će serija “A.S.K”, u kojoj igra jednu od glavnih uloga, zbog slabe gledanosti biti završena sa trinaestom epizodom, glumica Nebahat Čehre (69), Valide Sultan iz “Sulejmana Veličanstvenog”, osula je paljbu na scenariste i producenta.
“Nisu bili u stanju da iskoriste glumca mog kalibra. Producent nije znao da ceni to što san prihvatila ulogu. Nisu me poštovali. U reklamnim materijalima mene su stavljali na poslednje mesto. Ponašali su se kao da ne postojim. I sada trpe štetu zbog toga. Jedino mi je žao ljudi iz tehničke ekipe koji će ostati bez posla“, izjavila je glumica.
A serija je, zapravo, od samog početka bila na klimavim nogama. Najpre je ekipu napustila glumica Aslihan Gurbuz, koja je tumačila jedan od dva glavna lika, jer nije mogla da se nosi sa velikim egom koleginice Hazal Kaja. Na njeno mesto došla je Asli Tandogan, Lamija iz “Plača violine”, veoma strpljiva i vedra osoba koja oko sebe širi dobro raspoloženje, ali je i ona počela da se žali na atmosferu na setu.
Brzom kraju sigurno je pridonela i neuverljiva melodramatična priča koja gledaocima očigledno nije legla.

Izvor: Gloria.rs

Povezane vesti:

Bogata naslednica zvezde serije “Sulejman Veličanstveni”
Izgovorila sudbonosno “DA”: Udala se zvezda serije “Sulejman veličanstveni”
“Sulejmanovo” porodično uživanje na jahti
Stiže nova serija: Šeherezada i Sulejman ponovo glume zajedno

Ostavi komentar