Nova ljubav na pomolu, mane mu ne smetaju: Burak Ozdživit u vezi sa posesivnom koleginicom?

Članak objavljen: 12.01.2014 u 11:33 časova

Nakon što ga je posle dve godine ostavila verenica Sejlan Sapa, glumac Burak Ozdživit navodno pokušava osvojiti Fahrije Evdžen s kojom snima seriju ‘Grmuša’

Kći bogate turske modne dizajnerke sad već bivšem vereniku navodno nije ni čestitala rođendan. Provodila se sa glumicom Merve Bolugur, koja je s Burakom glumila u turskoj verziji serije “Tračara”.

Njihova veza počela se raspadati kad je Burak dobio ulogu u seriji “Grmuša”. Na setu je bio od jutra do mraka, a Sejlan je smetalo što se previše zbližio s kolegicom Fahrije Evdžen (27).

“Devojka koja želi biti sa mnom mora biti svesna mog posla. Kad sam u ozbiljnoj vezi, ne dajem povoda za ljubomoru. Tako je bilo i s Sejlan”, izjavio je glumac.

Par se često svađao, a manekenka je iz inata počela sve češće izlaziti, zbog čega joj je Burak prigovarao. Kad su je početkom decemra turski paparazzi snimili u zagrljaju s nepoznatim muškarcem, već je ostavila glumca s kojim je u vezi bila dve godine.

Iako je nekoliko dana posle raskida bio depresivan i utučen, Burak, kažu prijatelji, nema previše vremena za tugovanje.

“Zatrpao se poslom i to mu je pomoglo da odagna crne misli. Kaže da neće srljati u novu vezu, ali primetili smo da već ima novu devojku u životu koja ga teši posle ljubavnog brodoloma. Gde ima dima, ima i vatre, a njegov odnos s Fahrije daleko je od prijateljskog”, rekli su kolege sa seta.

Dodaju da se suprotnosti očito privlače jer je glumica, za razliku od Buraka koji se proslavio kao hrabri ratnik Bali-beg Malkočoglu u istorijskoj TV seriji “Sulejman Veličanstveni”, divlja i hirovita. Crnokosa glumica ne stidi se da prizna da je u privatnom životu posesivna i sve mora imati pod kontrolom, ali ono što neki vide kao njene mane očigledno odgovara Buraku.

“Ljudi su puni predrasuda prema Fahrije. Kažu da ima težak karakter, ali mi smo se složili čim smo se upoznali na setu. Istina je da se znamo posvađati, ali to je zato što smo oboje nepopravljivi perfekcionisti kad je rieč o poslu”, rekao je Burak.

Fahrije je, kažu kolege sa seta, bila najzaslužnija i za iznenađenje koje su Buraku pripremili za 29. rođendan. Glumica je kupila tortu, svećice i šampanjac te u tajnosti organizovala malu zabavu iznenađenja.

Izvor i foto: 24 sata.hr

Povezane vesti:

Bali-beg se oženio u tajnosti?
Nema jače ljubavi od Bali-begove!
Bali beg buduću nevestu okitio zlatom
Stao na ludi kamen: Oženio se Ezel

Ostavi komentar