Večeras na Prvoj TV startuju nove turske serije!

Članak objavljen: 08.01.2013 u 9:02 časova

Kako vreme prolazi

U najuspešnijijoj turskoj seriji iz 2010. godine pratimo dramatične događaje ispletene oko ljubavne prevare koja uništava porodicu Akarsu.
Godina je 1967. Kapetan duge plovidbe Ali Akarsu provodi puno vremena odvojen od svoje porodice. Dok je on na putovanjima, supruga Džemile se brine o kući i njihovo četvoro dece.
Jednog dana Ali se vraća kući i menja život svojoj porodici. Alijevo ponašanje postaje krajnje neobično i na površinu izbija mračna strana njegove ličnosti. Džemile pokušava da pronađe razlog njegovog izmenjenog odnosa prema njoj i u Alijevom džepu otkriva pismo koje je dokaz da Ali ima ljubavnicu. I dok se Džemile razmišlja može li preći preko prevare i oprostiti, Ali se odlučuje za rasturi porodicu birajući mladu ljubavnicu Karolin. Ovaj trenutak je prekretnica za porodicu Akarsu kojoj predstoji dugo i bolno razdoblje ispunjeno traumatičnim sećanjima i nerazjašnjenim odnosima.
Uloge: Erkan Petekaja, Ajča Bingol, Vilma Eles, Jildiz Čari Atiksoj, Mehmet Gurhan

Ljubav i kazna

Murat Jildrim, popularni Demir iz serije Asi, igra glavnog junaka Savaša, naslednika moćne turske porodice upletene u mutne poslove.
Radnja se događa između Istanbula i istočne turske pokrajine Van koja je dugi niz godina bila pod vladavinom Armenije. Serija zadire u svet porodice koja svoje kriminalne poslove skriva iza paravana tradicije i bogatstva.
Savaš Baldar (Murat Jildrim) živi u Italiji na prvi pogled sasvim običnim životom. Međutim, iza maske obrazovanog i osećajnog mladića stoji čovek koji zna da jednog dana mora zauzeti mesto u najbogatijoj familiji u pokrajini Van na istoku Turske. Njegova porodica je tradicionalna i “vlada” stanovnicima u Vanu, a njihovo poslovanje je često u vezi sa mutnim radnjama.
Savaš je odmalena želeo drugačiji život i zato je otišao na studije daleko od svog zavičaja. U njegov život sasvim slučajno ulazi prelepa Jasemin koja će u želji da se osveti vereniku provesti strasnu noć sa Savašem. Očajna zbog svega što joj se događaja, Jasemin već naredno jutro beži od Savaša ne rekavši mu svoje ime. Njena lepota očarava Savaša koji je odlučan da je ponovo sretne. Ipak, splet okolnosti odvešće Savaša u rodni kraj gde će morati da se suoči sa porodičnom tragedijom nakon koje preuzima kormilo u svojoj porodici.
Uloge: Murat Jildrim, Nurgul Jesilkaj, Tomris Incer, Feride Četin, Gokče Janardag, Kerem Atabejoglu

Izvor: Prva TV

Povezane vesti:

Danas u seriji “Milost”: Narin sreće staru ljubav i priseća se traumaičnog života
Ekskluzivno: Merjem Uzerli u potrazi za partnerom! Niko je neće!
Skandal u Turskoj: “Erotski” poljubac u serijama pogubno deluje na mladu publiku
Nova turska hit serija “Ljubav na silu”: U glavnim ulogama Beren Sat i Mahsun Kirmizigul

4 komentara

 1. caki je ostavio komentar 08/01/2013 u 10:14

  da li ce te nastaviti seriju  izgubljena cast ii ste zaboravili da ste je prikazivali na vasoj tv

 2. Maya je ostavio komentar 08/01/2013 u 10:19

  Ludilo, na kvadrat.

 3. Sasa je ostavio komentar 08/01/2013 u 14:49

  Nemam druga posla, no da gledam turske serije! Preplavise nas!

 4. Aleksa je ostavio komentar 08/01/2013 u 15:09

  Ljubav i kaznu smo vec gledali u Crnoj Gori i ko odluci da prati ovu seriju odusevice se.Krajnje neobicna prica,mislim da je cak ovo i najgledanija serija kod nas.Stvarno je fenomenalna!

Ostavi komentar