Novo lice u “Sulejmanu Veličanstvenom”: Ovo je sultanija koja osvaja srce princa Mustafe u 4. sezoni!

Članak objavljen: 15.09.2013 u 20:25 časova


Turska glumica i model Berak Tuzunatač (29) novo je lice u seriji “Sulejman Veličanstveni”, 4. sezona. Glumiće sultaniju Mihrunisu, koju će ljubav prema poeziji zbližiti sa princom Mustafom…
Podsetimo. Na dvor princa Mustafe stigla je talijanska grofica Gabriela Sfenza de Feo čija porodica već godinama trguje s Osmanlijama, no ovaj je put prisiljena obavestiti više državne dužnosnike na napad gusara na njene brodove. Jedina osoba koja joj može pomoći je sultanov sin Mustafa.
Italijansku groficu Gabrielu Sfenzu tumači lepa Ajse Ozdemir, rođena Belgijanka koja je došla u Tursku kako bi postala glumica. Ova 21-godišnjakinja i bivša Miss Belgije iz 2011. bila je pozvana na nekoliko audicija, no producenti „Sulejmana“ zapazili su je na audiciji za ulogu Firuze koju je dobila turska glumica Džansu Dere. Iako Ajse Ozdemir nema glumačkog iskustva, producenti su joj poverili ulogu italijanske lepotice koja bi trebala zaludeti princa Mustafu.
No srce princa Mustafe osvojiće egzotična lepotica Mihrunisa, kćerka paše Barbarosse Hayrettina i tako postati njegova velika ljubav. Sultanija Mihrünnisa, uprkos običajima, neće živeti u Haremu.

Izvor: Sapunice.net

Povezane vesti:

Bogata naslednica zvezde serije “Sulejman Veličanstveni”
Izgovorila sudbonosno “DA”: Udala se zvezda serije “Sulejman veličanstveni”
“Sulejmanovo” porodično uživanje na jahti
Stiže nova serija: Šeherezada i Sulejman ponovo glume zajedno

1 Komentar

  1. Gordana je ostavio komentar 22/09/2013 u 11:21

    Merijem kako bih volela da se vratis u seriju i da te upoznam redakciji bih preporucila da pisu vise o Merijem, Nur, Selmi, Filiz,….. volela bih da dobijem poster u sledecem broju (zajednicki njih 4) hvala u napred

Ostavi komentar