Oni su oduševili Srbiju: Sjajni glumački par iz serije “Sila”

Članak objavljen: 19.12.2013 u 23:03 časova

Turska serija “Sila” iz 2006. godine do sada je osvojila sve zemlje u kojima se prikazivala, a da Srbija neće biti izuzetak potvrdilo se nakon samo tri dana emitovanja.

Pink televizija je prvu epizodu serije emitovala u nedelju i piplmetri jasno pokazuju da je publiku veoma zaintrigirala priča o mladoj devojci koja se na silu udaje za nepoznatog muškarca i žrtvuje se zbog života svog brata i njegove žene.
Ulogu Sile odiglrala je Džansu Dere, poznata turska glumica i manekenka, koja je 2000. godine izabrana za Miss Turske, ali joj je tamošnja vlada zabranila učestvovanje na svetskom izboru jer se održavao na Kipru.

Dve godine nakon titule najlepše ušla je u svet glume, a ostvarila je veoma uspešne i zapažene uloge u serijama “Sila”, “Ezel”, Sulejman Veličanstveni”.

34-godišnji Mehmet Akif Alakurt svoju karijeru je započeo kao maneken, a najveći uspeh je postigao kada je u Turskoj 2001. godine osvojio titulu najboljeg modela i zatim na svetskom takmičenju osvojio drugo mesto. Godinu dana kasnije je počeo da se bavi glumom i dobio ulogu u seriji “Kirik Ayna” i do sada je zabeležio nekoliko odličnih rola.

Izvor: Opera 17
Foto: Internet – Opera 17

Povezane vesti:

Džansu Dere: Opet bih ljubila Sulejmana
Džansu Dere: Slaba na seksi matorce!
Turski glumci: Preko skandala do zvezda!
Ljubavni leksikon! Boran iz serije ”Sila”: Sve recke seksi zavodnika!

Ostavi komentar