Otkrivamo tajne sa seta “Crne ruže”!

Članak objavljen: 18.02.2016 u 11:00 časova

Crne ruže, koje rastu samo u turskom priobalskom naselju Halfetiju, na Bosforu su simbol nesreće, smrti i loših vesti, dok su za “Avšar Film” sinonim za dobru zaradu. Upravo je motiv cveta boje smrti iskorišćen kao pokretač radnje u hit seriji “Crna ruža”. S obzirom na to da je počela usred televizijske sezone, prva epizoda je u Turskoj imala mizeran rejting, ali bile su dovoljne tri nedelje da drama koja se emituje na tamošnjoj Foks televiziji iza sebe ostavi konkurenciji. Prvo mesto na listama gledanosti u matičnoj zemlji zainteresovalo je i strane distributere, te se “Crna ruža” trenutno emituje širom sveta, uključujući i Latinsku Ameriku.

POSLE USPEHA – RAZVOD

Kada je reditelj serije Murat Saračoglu pročitao scenario, ubedio je producenta Sukrua Avšara da glavnu ulogu dodeli njegovoj supruzi Edže Uslu, koju je naša publika upoznala pre nekoliko godina kao Lale u seriji “Suze Bosfora“. Čim su se piplmetri usijali, Edže je podnela zahtev za razvod braka, a odlukom suda dobila je starateljstvo nad sinom Gamzeom. No, to nije sve – Murat mestčno mora da plaća više od 3.000 evra na ime alimentacije, dok 10 odsto svoje zarade uplaćuje u fond koji će njegov prvenac koristiti kad postane punoletan.

ISTINA O NAPUŠTANJU SERIJE

Iako se prvobitno šuškalo da je razlog razvoda Muratovo navodno neverstvo, pojavile su se i glasine da je Edže bila ta koja je varala supruga i to s Ozdžanom Denisom, koji je u seriji igrao Murata. Njegovo napuštanje projekta mnogi su shvatili kao potvrdu tračeva, mada je Ozdžan, koga naša publika pamti kao Barana iz “Noći u junu“, kazao da napušta “Crnu ružu” u dogovoru s producentom, jer je već ugovorio drugi angažman. U pitanju je bio projekat “Moja sudbina“, u kojem mu je partnerka Hatidže Šendil, a koji će uskoro videti i naša publika.

Još sočnih tajni sa seta naći ćete u novom broju “TV Novela”!

Povezane vesti:

Popularni glumac izgovorio sudbonosno “da”
Zbog ovih lepotica su i muškarci gledali turske serije
Turski glumac za kojim su “poludele” devojke u Srbiji
Zvezda serije “Crna ruža”: Prijaju mi poređenja sa Anđelinom Džoli

Ostavi komentar