Oženio se turski Bred Pit: Majka nije prisustvovala venčanju

Članak objavljen: 24.02.2016 u 15:00 časova

Harizmatični glumac Kivanč Tatlitug, Mehmet iz serije “Gumuš” i Behlul iz “Zabranjenog voća”, u turskoj ambasadi u Parizu 19. februara 2016. venčao se sa modnom stilistkinjom Bašak Dizer s kojom je dve godine u vezi.

Jednostavnoj ceremoniji prisustvovalo je pedesetak članova porodice i najbližih prijatelja kojima je mladoženja obezbedio avionske karte i trodnevni boravak u Parizu. Svedok na venčanju bio mu je Kerem Čataj, koji je, između ostalog, bio producent serije “Zabranjeno voće” na čijem setu su se Kivanč i Bašak i upoznali.

Svadbeni parti priređen je u balskoj dvorani luksuznog pariskog hotela Shangri-La, sa čije se terase pruža predivan pogled na Ajfelovu kulu. Mladenci su medeni mesec započeli u čuvenom hotelskom apartmanu La Suite Imperiale u kome odsedaju Madona i Dženifer Lopez, što ih je za tri dana boravka koštalo 15 000 evra.

Iako su kamerama naoružani novinari strpljivo čekali ispred ambasade i hotela, malo toga su uspeli da snime, pa se sad čeka da mladenci (ili neki indiskretan svat) na društevne mreže postave nove fotografije.

Neposredno pre svadbe, u mnogim tabloidima pojavila se vest da mladoženjina majka Nurten neće biti na venčanju jer je nezadovoljna sinovljevim izborom. Majka je to demantovala objasnivši da je venčanje zakazano pre nekoliko meseci i da se zbog složene organizacije datum nije mogao menjati, a kako se njeno zdravstveno stanje pogoršalo, morala je da odustane od puta u Pariz.

Ipak, Kivanč je učinio sve da mama zbog toga ne bude tužna: zahvaljujući najsavremenijoj tehnologiji ona je uživo pratila venčanje svoga sina. U međuvremenu, u medijima se javila sumnja da mladoženjina majka na venčanje nije došla zbog lošeg zdravstvenog stanja. Naime, uočili su da Nurten Tatlitug, koja je inače veoma aktivna na fejsbuku, mladencima nije uputila čestitku preko društvene mreže.

Međutim, dan-dva ranije je objavila fotogtafiju kaktus-fotelje uz komentar svekrvina fotelja i poruke:
- Prava supruga nije osoba s kojom se dugo zabavljaš i ne zaboravi, na ovom svetu jedino se na porodicu uvek možeš osloniti.

Izvor: Lisa
Foto: Facebook, Instagram

Povezane vesti:

Izgovorila sudbonosno “DA”: Udala se zvezda serije “Sulejman veličanstveni”
Bali-beg se oženio u tajnosti?
Popularni glumac izgovorio sudbonosno “da”
Stao na ludi kamen: Oženio se Ezel

Ostavi komentar