Pogledajte šta vas očekuje u trećoj sezoni “Sulejmana Veličanstvenog”!

Članak objavljen: 07.04.2013 u 17:05 časova


Gledaoci sa nestrpljenjem iščekuju prikazivanje treće sezone jedne od najpopularnijih turskih serija “Sulejman Veličanstveni” koja sa emitovanjem počinje od septembra na Tv “Prva”. Glumci se uveliko spremaju za snimanje četvrtog, poslednjeg serijala o sultanu sa Bosfora. Iako je turski premijer negodovao, jer smatra da je serija skrnavljenje turske istorije, producenti su ipak postigli dogovor i najavljuju da se veliko finale očekuje 2014. godine.
U novoj sezone neće biti ništa manje intriga nego u prošlim. Za to će biti zaduženi novi glumci, ponajpre glumica Džansu Dere, poznata po ulozi Ejšan iz “Ezela”. Džansu će ove sezone glumiti robinju Firuze iz Irana, koja će svojom lepotom i inteligencijom pomutiti razum Sulejmanu, koji je do sada potpuno bio okrenut Hurem. Uvidevši da će biti u opasnosti ukoliko nova robinja “ukrade srce” sultanu, Hurem dostiže vrhunac zla i razmišlja da čak i ubije Firuze.
Princ Mustafa odlazi u Manisu, pokrajnu kojom bi nadalje trebalo da vlada i zaljubljuje se u ćerku trgovca tepisima. Ta ljubav unapred je osuđena od strane robinje Fatme koja nosi Mustafino dete. Mustafina majka, sultanija Mahidevran, pokušava da odgovori svog sina jedinca od siromašne devojke, plašeći se da će to princa udaljiti od trona. Pored Mustafe, još dvoje Sulejmanove dece ušlo je u period mladosti. Najpre princ Mehmet, koji postaje glavna konkurencija Mustafi. Sultanija Hurem, koju tumači Merjem Uzerli koja je ovih dana smršala zbog uloge, na sve načine pokušava da privoli sultana da postane naklonjen Mehmetu i obezbedi mu tron. Pored prinčeva, tu je i Mihrimah, ćerka jedinica, koja svojom lepotom opija i čije srce osvaja jedan mladi pesnik. Kada pesnik odlazi sa Mustafom u Manisu kao njegov pomoćnik, Mihrimah postaje depresivna. Tada se pojavljuje Rustem aga, koji zamenjuje ubijenog Ikender Čelebija, kome je cilj bio da ubije Ibrahim pašu. Obzirom da je Ibrahim predvideo nameru njegovog protivnika, ubio ga je, a Rustem, koji je došao na njegovo mesto, uz pomoć Hurem, pokušava da dovrši posao svog prethodnika.

Hureminu odraslu decu igraju mladi glumci koji su već poznati turskoj javnosti: Gurbej Ileri (25) i Pelin Karahan (29). Gurbej je trenutno u centru medijske pažnje zbog veze sa svojom koleginicom Ezgi Ejuboglu, koja je u drugoj sezoni glumila krimsku princezu Ajbige.

U novoj sezoni neće manjkati intriga, spletki i ubistva, ali i ljubavi.

Izvor: Telegraf

Povezane vesti:

Bogata naslednica zvezde serije “Sulejman Veličanstveni”
Najgledanija serija u Turskoj “Paramparčad” od večeras na Prvoj TV!
Izgovorila sudbonosno “DA”: Udala se zvezda serije “Sulejman veličanstveni”
“Sulejmanovo” porodično uživanje na jahti

3 komentara

  1. valerij@ je ostavio komentar 07/04/2013 u 17:29

    hurem nekoga ponovo da ubije, ne vjerujem :-)

  2. A je ostavio komentar 07/04/2013 u 19:18

    Na RTL vec je bila ova sezona i zavrsila se, sad treba da ide cetvrta sezona na jesen i vratio se Bali beg.

  3. Seki je ostavio komentar 08/04/2013 u 11:10

    a Ibrahim pasa ….. i on ce biti smaknut u poslednjim epizodama trece sezone

Ostavi komentar