Poslednje epizode “Sulejmana Veličanstvenog”: Hurem umire sultanu na rukama (video)

Članak objavljen: 19.04.2014 u 18:50 časova

Publika u Turskoj je u iščekivanju novih nastavaka serije „Sulejman Veličanstveni“ u kojoj sultanija Hurem umire! U najavnom videu za nove epizode, sultanija Hurem izdahnula je u svom krevetu, uz Sulejmana pored sebe koji nije mogao suspregnuti emocije!

Jedna od najprodavanijih serija turske produkcije, koju prati više od 300 miliona gledatelja širom sveta i zbog koje u Istanbul dolazi sve više turista, bliži se svom kraju. Posljednje poglavlje upravo se prikazuje u Turskoj, a s obzirom da su u istoriji, pre Sulejmana, umrli i sultanija Hurem i sinovi, Turci s nestrpljenjem iščekuju pogledati premijerne epizode u kojima će biti prikazana smrt sultanove supruge i desne ruke.

Video najava, koja je ove nedelje iznenadila turske gledatelje, prikazuje Hurem kako leži u svojem krevetu, a pored nje sedi sam Sulejman. I dok je on hrabri pogledima, Hurem u svojem monologu predoseća da se njenom životu bliži kraj.

„Ja sam Hurem. Večno različita. Voljena i omražena. Ona koja stvara i razara. Ona koja daje život i uzima ga. Ja sam se od ropstva uspela popeti do vrha sveta. Prošla sam kroz vatre i led. Ja sam ona koja je spaljivala i koja je gasila. Ja sam duh svih žena. Celo moje postojanje je skriveno unutar moje ljubavi. Ja sam Hurem. Smrt zove moje ime. Osvrćem se i gledam iza se. Samo sam u ovoj ljubavi našla smisao svog života.“

Tužna i vrlo emotivna scena završava poslednjim zagrljajem sultana i sultanije, ali i Sulejmanovim iskrenim i ganutim plačem za voljenom suprugom.

Izvor: Sapunice

Povezane vesti:

Bogata naslednica zvezde serije “Sulejman Veličanstveni”
Izgovorila sudbonosno “DA”: Udala se zvezda serije “Sulejman veličanstveni”
“Sulejmanovo” porodično uživanje na jahti
Stiže nova serija: Šeherezada i Sulejman ponovo glume zajedno

Ostavi komentar