Pregovori sa televizijama u toku: Uskoro ćemo gledati “Sulejmana Veličanstvenog” i “Crnu ružu”?!

Članak objavljen: 30.07.2014 u 18:00 časova

Direct media iz Beograda je od TV Nove otkupila ekskluzivna prava na emitovanje najgledanije strane serije u Srbiji – “Sulejman Veličanstveni”, kao i prava na emitovanje jedne od najpopularnijih serija u Turskoj – “Crna ruža”.

Isprepletena ljubavnim pričama, spletkama i kobnim manipulacijama, serija “Sulejman Veličanstveni” prati život i vladavinu jednog od najvećih svetskih osvajača – sultana Sulejmana Veličanstvenog.

Radnja serije “Crna ruža” prati srećan život prelepe Ebru koja je udata u Istanbulu za imućnog Murata s kojim ima dvoje dece. Murat dolazi iz tradicionalne i konzervativne porodice sa jugoistoka Turske gde je prinuđen da se vrati i moli starijeg brata za pomoć kada njegov posao doživi finansijski krah. U svom rodnom gradu, Murat već ima porodicu, ženu i dete koje njegovi roditelji doživljavaju kao jedinu snaju i unuče i ne dozvoljavaju mu da se razvede. Kako bi održao svoj život u Istanbulu sa ženom i decom koju voli, Murat je prinuđen da živi dvostrukim životom…

Uskoro ćemo saznati i na kojoj televiziji će se emitovati ove dve serije, jer je na Direct mediji sada da pregovara sa domaćim televizijskim emiterima, što će se kako saznajemo desiti uskoro.

Izvor: Blic

Povezane vesti:

Bogata naslednica zvezde serije “Sulejman Veličanstveni”
Izgovorila sudbonosno “DA”: Udala se zvezda serije “Sulejman veličanstveni”
“Sulejmanovo” porodično uživanje na jahti
Stiže nova serija: Šeherezada i Sulejman ponovo glume zajedno

Ostavi komentar