Rane moje majke: Hurem postala Srpkinja

Članak objavljen: 24.04.2016 u 11:00 časova

Merjem Uzerli iz “Sulejmana Veličanstvenog” ponovo gledamo u turskoj melodrami na Studiju B., a nedavno je snimila dramu “Rane moje majke”, u kom tumači Srpkinju Mariju.

Serija koja je “prikovala” uz televizore veliki deo Srbije, kada je bila premijerno emitovana, “Sulejman Veličanstveni”, ne prestaje da intrigira gledaoce, a malim ekranima dominira raskošna lepotica Merjem Uzerli (33) u ulozi Hurem. Prelepu riđokosu ponovo gledamo u turskoj melodrami iz 2011, radnim danima u 20.00 na Studiju B. Merjem je nedavno snimila i dvočasovnu dramu “Rane moje majke”, u kom tumači Srpkinju Mariju. Premijera je održana sredinom marta, a film je dosad dobio sve same pohvale, te se nadamo da će doći i u naše bioskope.

Uzerlijeva je pre nekoliko godina doživela nervni slom i bila na lečenju u Nemačkoj, posle čega se vratila glumi. Rođena u nemačkom gradu Kasel, od majke Nemice i oca Turčina, kao maternji jezik koristila je nemački, da bi turski počela da uči tek kasnije. Sklonost ka glumi nasledila je od majke, koja je, takođe, glumica. Prvu ulogu ostvarila je 2008. Dosad ih je “nanizala” 15, što na nemačkom, što na turskom.

Pre dve godine dobila je ćerku Laru, sa tadašnjim verenikom Kanom Atesom, 17 godina starijim uspešnim biznismenom. Nažalost, ubrzo su se razišli.

Izvor: novosti
Foto: Promo

Povezane vesti:

Bogata naslednica zvezde serije “Sulejman Veličanstveni”
Izgovorila sudbonosno “DA”: Udala se zvezda serije “Sulejman veličanstveni”
“Sulejmanovo” porodično uživanje na jahti
Stiže nova serija: Šeherezada i Sulejman ponovo glume zajedno

Ostavi komentar