Rode sletele na Bosfor: Selma, Nur i Ajče postale majke!

Članak objavljen: 23.04.2016 u 14:41 časova

Turske glumice Selma Ergeč, Nur Fetahoglu i Ajče Bingol ostvarile se kao majke…

Njeno ime je Jasmin, sasvim prikladno najmirisnijem godišnjem dobu u kojem je rođena. Teži nepuna četiri kilograma, a od prstića do glavice prelazi jedva pola metra. Ipak, sreća, koju je ovaj zamotuljak doneo roditeljima tog 8. aprila, lepoj turskoj glumici Selmi Ergeč (37), čuvenoj sultaniji Hatidže iz “Sulejmana Veličanstvenog” i njenom suprugu Džanu Ozu, jednom od najmoćnijih tamošnjih muzičkih producenata, merljiva je jedino njihovim osmesima.
- Život započinje ovde – napisao je presrećni otac, objavivši slike sa ćerkicom na društvenim mrežama, odmah po porođaju.

Par se venčao krajem prošle godine, a sada je, kako je to Selma priznala u jednom od skorijih intervjua, ostvario i prvu bračnu želju. Međutim, rode su od početka ove godine bile više nego vredne kad je reč o posetama nekadašnjoj vizantijskoj prestonici na Bosforu, te su osim Ergečove obradovale i još neke turske glumačke dive.

Prva u nizu bila je “ona koja je uvek lepa”, kako to kaže arapski prevod njenog imena Mahidevran iz serije “Sulejman Veličanstveni”. Naravno reč je o dami, istinski bezvremene lepote, Nur Fetahoglu (35), koja je 11. februara, posle dugogodišnje borbe sa sterilitetom na svet donela malenu Elis Guzin. Time je okončan i turbulentan period u bračnim vodama između nje i supruga joj Levanta, a glavni razlog njihovog neslaganja bila je upravo nemogućnost da dobiju decu.

I na kraju, možda i najlepša vest stiže iz doma glumice Ajče Bingol (41), poznatije nam kao nesrećne Džemile iz novele “Kako vreme prolazi”, koja je posle 15 godina bezuspešnih pokušaja, 24. februara konačno blagoslovena ne sa jednom već sa dve devojčice. Bliznakinje Ajlin i Lejla vratile su osmehe na lica lepe Ajče i njenog muža Alija Altuga. A mi se pitamo ko je sledeća žena kojoj će roda ispuniti želju?

Izvor: Novosti
Foto: Instagram

Povezane vesti:

Sultanija sa malih ekrana pravo na filmsko platno
Selma Ergeč: Selfi sa završenog snimanja nove serije
Hurem uživa u majčinstvu: Neodovljivi momenti kraj ćerkice Lare
Porođaj kod kuće: Narin iz serije “Milost” rodila sina

Ostavi komentar