Sarunah Hunel: Zavodnik teške ruke!

Članak objavljen: 08.12.2015 u 18:00 časova

Ulogom strasnog, neodoljivog Esmera u turskoj seriji “Izgubljene godine”, Saruhan Hunel osvojio je srca miliona žena, ali po svemu sudeći, zgodni četrdesetpetogodišnji glumac daleko je od mačo viteza koji izabranici svog srca skida zvezde s neba.

Zapravo, možda će s njim videti sve zvezde, ali – od batina! Njegova devojka, novinarka Eda Sonmez, u to se uverila na najgori mogući način, i to ne jednom, a tokom njihove šestomesečne veze ćutala je i trpela (zbog čega – to samo ona zna!) sve donedavno, kada je zbog brutalnog napada završila u bolnici.

Nepostojeća prevara

Posesivni i patološki ljubomorni Saruhan pobesneo je kada su se na društvenim mrežama pojavile fotografije njegove devojke sa Paskalom Noumijem, ekscentričnim francuskim fudbalerom, koji je u Turskoj stekao veliku popularnost igrajući za istambulski Bešiktaš.

Eda ga je intervjuisala jer je nakon što je okačio kopačke o klin, počeo da se bavi glumom i trenutno promoviše svoj prvi film. Videvši svoju devojku kako nasmejana pozira sa zgodnim, tamnoputim sportistom, Saruhan ju je nazvao i prostački izvređao, prebacujući joj da ga je prevarila, ali to mu nije bilo dovoljno, već se zaputio u njen stan.

Šta je tamo uradio i kako se sve završilo, pročitajte u novom broju “TV Novela”!

Povezane vesti:

Sve o turskom zavodniku koji je zaludeo Balkan
Burak Haki: Skandali važniji od karijere!
Ljubavni leksikon! Boran iz serije ”Sila”: Sve recke seksi zavodnika!
Burak Haki: Kad bih se ženio, opet bih izabrao Semu!

Ostavi komentar