Saznajte sve o novom lepotanu sa malih ekrana

Članak objavljen: 31.05.2015 u 15:17 časova

Zove se Čagataj Ulusoj. Igra glavnu ulogu u seriji „Zvala se Feriha“ koja se od večeras emituje na Prvoj TV. Otkrivamo vam sve detalje o novom lepotanu kojeg ćemo gledati na malim ekranima.

Čagataj je budući inženjer šumarstva i najbolji model Turske 2010. godine.

Rođen je prvog dana jeseni, 23. septembra 1990. godine u Istanbulu. Na takmičenju za najbolji model Turske Čagataj je pobedio 2010. godine. Nakon srednje škole, upisuje studije šumarstva, ali paralelno pohađa i glumačku školu gde će naučiti zanat, na opštu radost ženske publike.

Pre glavne uloge Emira u seriji „Zvala se Feriha“ Čagataj je snimio film sličan hitu „Top gan“, pod nazivom „Anadolu Kartallari“, koji je inače jedan od blokbastera turskog box office 2011. godine. On je inače poreklom iz B i H, odakle su njegovi roditelji emigrirali u Istanbul. Voli samoću, pisanje i da svira na gitari. Pre dve godine bio je akter skandala kada je otkriveno da je koristio drogu.

Međutim, devojke ga i dalje obožavaju, a on je sve zgodniji i napredniji (u kreativnom smislu). Da biste osvojile njegovo srce, potrebno je: „Samo odanost. U ljubav ne verujem, a ako mi poklonite poverenje i prihvatite moje – voleću vas zauvek.
Kaže da obožava brinete sa smeđim očima jer mu ni zelene ni plave nisu privlačne.

Izvor: Prva TV
Foto: Promo/PrvaTV/Facebook

Povezane vesti:

Majka Sulejmana Veličanstvenog: Živim bez ljubavi već godinama unazad
Danas u seriji “Zvala se Feriha”: Zehra i Feriha se zbližavaju
Nema jače ljubavi od Bali-begove!
Danas u seriji “Zvala se Feriha”: Feriha nema snage da izgovori istinu

Ostavi komentar