Selen Sojder iz serije “Ljubav, vera, nada”: Gluma mi se uvukla pod kožu

Članak objavljen: 03.06.2014 u 18:09 časova

Selen Sojder široj turskoj javnosti postala je poznata 2007. godine kada je pobedila na izboru za Miss Turske. Kako kaže, nikada pre nije maštala o tome da postane glumica. U želji da dobro zaradi, odlazila je na razgovore u vezi sa angažmanima u serijama, ali sreća je nije pratila sve dok nije dobila poziv da glumi u noveli koja je ostvarila veliki uspeh

„Zacrtala sam si da ću biti spikerka. Čak sam i počela stažirati u dnevnim vestima. I baš kad sam odlučila da se usredsredim na to, stigla je još jedna ponuda. Nevoljno sam otišla na razgovor i tamo su mi rekli da za deset dana odlaze u Urgup. I tako sam se deset dana kasnije našla na snimanju serije “Yer Gök Aşk” (Ljubav, vera, nada).”

S obzirom na to da joj je uloga Toprak ujedno i glumački prvenac, ističe kako joj je na početku bilo jako teško,ali vremenom saživela se s likom, i pokušavala je da ga razume.

“Na audiciji su želeli da čitam tekst dvaju likova, ali ja sam čitala samo Toprakin jer sam mislila da mi je ona mnogo sličnija.”

Na pitanje o glumačkim planovima za budućnost, Selen spremno odgovara kako je zadovoljna ulogom Toprak, i da ne zna kako bi se naviknula na život bez glume: “Producent mi je nedavno rekao da nije moguće raditi neki drugi posao kad vam se gluma uvuče pod kožu, i da zaboravim druge poslove jer ću se baviti glumom. Čini se da je zaista tako.”

Izvor i foto: Sapunice.net

Povezane vesti:

“Ljubav, vera, nada”: Otkrivamo afere sa seta!
Burak Haki: Skandali važniji od karijere!
Selen Sojder konačno otkačila nasilnika
Selen Sojder: Zaljubljena u nasilnika!

Ostavi komentar