Selim Bajraktar: Zaljubio sam se u Bihter na prvi pogled!

Članak objavljen: 21.12.2012 u 17:02 časova


Turski glumac Selim Bajraktar, poznatiji kao Zumbul-aga iz serije “Sulejman Veličanstveni”, ni u najluđim snovima nije sanjao kakvu će mu popularnost doneti uloga u ovom velikom televizijskom hitu. Producentima ga je preporučila pokojna scenaristkinja XMeral OkajX, sa kojom je pre toga sarađivao u serijalu “Bir bulut olsam”.
“Nazvala me je i pitala da li bih voleo da igram u ‘Sulejmanu Veličanstvenom’, a pošto sam znao da piše fenomenalna scenarija, prihvatio sam ponudu”, kaže Selim.
Gledaocima je posebno zabavno izražajno gestikuliranje Zumbul-age, njegova mimika i nadmudrivanje sa Gul-agom, čije ime u prevodu znači “ruža”. Njihov sukob u seriji turski mediji u šali nazivaju “verbalnim ratom ruža”.
“Ne bih voleo da sam u Turskoj živeo pre sto godina. Protivnik sam monarhije i kršenja prava žena, mada mislim da se i sada nedovoljno poštuju”, zaključuje glumac koji je svoju suprugu upoznao u avionu, kada mu je prtljag slučajno pao pod njene noge.
“Bila je to ljubav na prvi pogled. Jedini problem je to što sada živimo na dve adrese jer zbog snimanja moram da budem u Istanbulu, a Bihter je ostala u Antaliji. Sva sreća, pa je i ona umetnica i potpuno me razume”, kaže Selim.

Tekst: Life Content
Foto: exciting photos

Povezane vesti:

Merjem Uzerli pukla u Turskoj!
Zvezde “Sulejmana Veličanstvenog” na naslovnoj strani magazina “GQ”: Ko je najbolji tip?
Burak Ozdživit se plaši visine!
Preti joj kazna: Merjem Uzerli mora da plati 800.000 eura zbog iznenadnog napuštanja “Sulejmana Veličanstvenog”!

Ostavi komentar