Skandali na snimanju “Sile”: Od krađa do svađa!

Članak objavljen: 26.03.2014 u 16:21 časova


Za dve godine koliko je trajalo snimanja ”Sile” na setu su konstantno sevale varnice, a glavni akteri bili su upravo protagonisti popularne sage. Rat nije prestao ni nakon što je pala poslednja klapa: Mehmet Akif Alakurt i Džansu Dere beže jedno od drugog kao đavo od krsta i povremeno plasiraju otrovne primedbe na račun bivšeg partnera iz serije. O mnogim svađama i aferama se ćutalo, ali stvari su polako isplivavale u javnost.

Da je Mehmet Alakurt grubijan i nasilnik potvrdila je i kostimografkinja serije koja ga je tužila zbog fizičkog napada i zatražila da se osudi na godinu dana zatvora. Turski mediji preneli su Mehmetovu izjavu u vezi s ovim incidentom.
S dotičnom gospođicom problem se pojavio već na snimanju druge epizode. Ta devojka jednostavno ne radi dobro svoj posao. Tog dana smo zaista mnogo radili, a bilo je neophodno da se presvučem tri puta. Obukao sam prvi kostim, zatim sam se opet na brzinu presvukao i vratio na set. Nisam se pogledao u ogledalu već sam se i treći put presvukao, jer verujem u ljude s kojima sarađujem. Kamere su se uključile, a režiser me je pogledao i rekao: ”Mehmete, šta si to obukao?” Pogledao sam i shvatio da je košulja potpuno izgužvana. Pozvao sam tu devojku, ali ona nije došla – poslala je asistenta. Zahtevao sam da ona lično dođe, na šta mi je rečeno da ne može jer ima mnogo posla. Kada sam čuo to, odmah sam otišao kod nje i pitao je zašto mi nije ispleglala košulju. Njen odgovor je glasio: ”Ok, ispeglaću je.” Na to sam je samo upitao u čemu je njen problem i zašto se tako ponaša. Ta devojka, koja inače koristi antidepresive, naglo mi je skinula košulju i počela da je pegla dobacivši: ”Ako ne umeš da radiš svoj posao kako treba, ovo će ti biti poslednji koji ćeš raditi”. Nisam mogao da verujem, bio sam u šoku i odmah sam napustio snimanje. Nedelju dana kasnije me je tužila, a nisam je ni takao!
Do sudskog spora na kraju ipak nije došlo, a izvori sa seta tvrde da Mehmet zaista ima preku narav, ali da nikada ne bi udario ženu.

A šta se još dešavalo iza kamera serije “Sila” pročitajte u specijanom izdanju TV Novela koji je u prodaji!

Povezane vesti:

Džansu Dere: Opet bih ljubila Sulejmana
Džansu Dere: Slaba na seksi matorce!
Mehmet Akif: Blistava karijera zapečaćena neuspesima!
Turski glumci: Preko skandala do zvezda!

3 komentara

  1. MSLE je ostavio komentar 26/03/2014 u 18:11

    ROBIJAO BIH S NJIM U CELIJI JEDNO 5 GODINA SIGURNO I NE BIH SE BUNIO NI MOMENTA.

  2. LOL je ostavio komentar 26/03/2014 u 18:48

    Mi zene volimo takve male “gribijancice”….. ne bih marila ….hahahah

  3. esmi je ostavio komentar 26/03/2014 u 18:58

    zgodan, a nezgodan….mmmmm..

Ostavi komentar