Skromna Hatidže Sandil: Ne prija mi titula seks-bombe, najlepša sam sebi u trenerici

Članak objavljen: 09.02.2014 u 15:44 časova

Glumica Hatidže Sandil koju imamo priliku da vidimo u turskoj seriji “Dila” u ulozi hrabre advokatice, proglašena je za jednu od najlepših žena na malim ekranima. Uprkos ovakvoj laskavoj tituli Hatidže otkriva da modu prati radi zabave, a manekenstvom se bi bavila. Skromnoj glumici epitet seks-bombe baš i ne prija.

“Ne želim biti rob lepote. Nikad se nisam opterećivala kilogramima, dizajnerskom odećom i nevažnim stvarima kojima nas bombardiraju modni časopisi. Rastužim se kad vidim devojčice koje već u vrtiću i osnovnoj školi oponašaju starlete koje se mogu pohvaliti samo veštačkim izgledom”, rekla je glumica.

Dodaje da nikad nije bila na dijeti jer je prirodno vitka, a na sebi ne bi menjala ništa jer voli biti prirodna.

“Sebi sam najlepša bez imalo šminke, u staroj trenirci i patikama”, kaže Hatidže.

Zbog uloge u seriji “Dila” ipak je izgubila nekoliko kilograma, ali ne svojom voljom.

“Nisam mogla ni zamisliti da ću se toliko smršati na časovima jahanja. Dobila sam i mišiće koje nisam ni znala da imam”, smije se glumica.

Dosad u karijeri još nije imala uloge zbog kojih bi morala drastično promieniti izgled, ali zbog posla bi, kaže, bez problema skratila kosu ili se ugojila.

“Jedino što sam morala učiniti zbog Dile je bilo staviti piercing u nos. Čak mi se i sviđa. Možda ću ga nositi i posle serije. Nije napadan i mislim da mi dobro stoji. Uklapa se u moj vrckavi i avanturistični duh”, kaže Hatidže, koja trenutačno snima drugu sezonu televizijske serije.

Izvor: 24 sata.hr

Povezane vesti:

Zbog ovih lepotica su i muškarci gledali turske serije
Otkrivamo tajne sa seta “Crne ruže”!
Ekskluzivno: Gulčin Tunčok otkriva sve!
Otkrivamo sve o životu i karijeri Hatidže Šendil!

Ostavi komentar