Sreća Emira i Ferihe kratkog daha: Neočekivani rasplet druge sezone

Članak objavljen: 18.11.2013 u 10:30 časova

Poslednja nedelja emitovanja turske serije “Devojka imena Feriha” koja se prikazuje na Novoj TV donosi uzbudljive, zanimljive i tragične obrate na koje niko od obožavatelja ljubavne priče ispletene oko Ferihe i Emira neće ostati ravnodušan. Nakon tri godine razdvojenosti jedno drugome priznaju da njihova osećanja nisu nestala i odlučuju da stanu na kraj nevoljama i grade svoju reću na krilima venčanja. Poslednja epizoda serije biće prikazana u četvrtak, 21. novembra, a u njoj će gledaoci videti kako će Gulsum konačno dati razvod Koraju pa će on potrčati u zagrljaj svojoj jedinoj ljubavi – Hande. Ali, ono na šta nije računao je Handina ravnodušnost koja se pojavila nakon godina čekanja i samoće.

Emir i Feriha pripremaju venčanje koje će se održati u parku u kojem su se prvi put poljubili. No, u poslednjih deset sekundi serije – doslovno deset sekundi – sve ono čemu su se gledaoci nadali u 92 nastavka najgledanijeg sadržaja ove jeseni na domaćim televizijama pašće u vodu.

Od idile koju je Feriha i Emir trebalo da prežive nakon venčanja, kakao to obično biva u standardnim sapunicama, bez obzira sa kog kontinenta dolaze, neće biti ništa. Odjednom će se začuti pucanj nakon kojeg će Feriha iskliznuti iz Emirova zagrljaja i pasti na kolena. U tom trenutku producenti su odlučili staviti tačku na dve sezone serije i uništiti ideal istinske ljubavi koji su Emir i Feriha stvorili.

Takav razvoj situacije u stvari je splet bezveznih okolnosti u kojem su se našli svi akteri serije – od redatelja i producenata do glumaca. Naime, kada je producent Fatih Aksoj shvatio da će mu serija “Devojka imena Feriha” doneti novac i slavu, naprasito je odlučio snimati i treću sezonu, ali je o tome zaboravio obavestiti i glumce pa je Hazal Kaja, koja u seriji igra naslovnu junakinju, već potpisala ugovor za nov projekat. Aksoj se upustio u snimanje nove sezone s ponešto izmenjenom glumačkom postavom, ali je šarmantni buntovnik Čagataj Ulusoj ostao u ulozi Emira, što je prema Aksoju trebalo biti dovoljno da se održi uspeh serije.

Ipak, gnev obožavatelja koji nisu mogli podneti da Emir ljubi nekoga ko nije Feriha pokazao se kao velika prepreka, pa je serija nakon samo nekoliko nastavaka treće sezone ukinuta zbog loše gledanosti. Sve što je ostalo od nje jeste želja gledaoc da Hazal i Čagataja gledaju opet u nekom projektu, no o tome zasada nema naznaka. Lepa dvadesettrogodišnjakinja trenutno je zaokupljena snimanjem serije “Ask” u kojoj igra Azru, trenera tenisa. Zbog uloge morala je da počne da see bavi sportom, što joj pomaže da odrđži liniju koja veoma varira jer glumica boluje od dijabetesa. Hazal redovno daje intervjue, a u poslednjem koji je dala magazinu All zabljesnula je u izdanju holivudskih diva prošlog veka. Razlog što izgleda tako lepo mogla bi biti i sreća u ljubavi, jer je atraktivna glumica navodno već neko vreme u vezi s Džanom Bonomom koji je predstavljao Tursku na prošlogodišnjem Eurosongu.

Izvor: večernji list

Povezane vesti:

Izgovorila sudbonosno “DA”: Udala se zvezda serije “Sulejman veličanstveni”
Bali-beg se oženio u tajnosti?
Popularni glumac izgovorio sudbonosno “da”
Stao na ludi kamen: Oženio se Ezel

Ostavi komentar